Mennyiért vettél kutyát?
Mennyi pénzért vettél kutyát? Milyen fajtát/neműt/korút?
Én cocker spániel kölyköt akarok venni, a tenyésztő 100000Ft irányárat mondott. Szerintetek?
Teljesen korrektnek tűnik, mi 150 ezerért vettük-engedménnyel a mostani kutyánkat, anno 12 évvel ezelőtt meg 100 ezer volt a pireneusink.
Bár a spániel árakkal nem vagyok tisztában, de kb ennyire tippeltem volna én is.
szia!
szia!
4 éves mudi kanom van, gyönyörű, egészséges, állatok mellől vettem, 7000Ft volt. A terelő ösztöne nagyon erős, imádom ezt a sunyi mudit :))
2,5 hónaposan hoztam el.
A mudi egészséges fajta, szerintem még 10-13 évig velem lesz :) Elélnek akár 18 éves korukig is.
én megjártam egyszer a tenyésztőtől vett kutyával, és azért vettem inkább olyan helyről mudit, ahol eredetileg lennie kell: a háziállatok mellett. Nem is csalódtam.
Tudom, most le leszek pontozva, de nem minden fajtánál előny, ha tenyésztőtől veszi az ember.
Az egyiket menhelyről hoztuk, 10 ezret fizettünk.
A másikat tenyésztőtől 3 éves,amstaff 120 ezer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!