Gonosz vagyok a kutyámmal?
van egy stafford 1éves kutyám!
volt neki egy kutyaháza de egyik hétröl a másikra ugykinötte hogy a kutya kinn logott belöle és ha esett az esö nem volt tul kellemes neki...
elmentünk egy asztaloshoz csinéltaatunk neki házat addig pedig beengedtem(1hét),leteritetttem neki egy teritöt és azon aludt,mostmár megvan a kutyaház igy kinn alszik mától.de nyavajog hogy be akar jönni és kiugrik a 2.5m keneljéböl!
anyum ezért engem mindennek lehord hogy szemét vagyok
tényleg???
Ez nem gonoszság.
De a kutyák is szeretik a kényelmet.
főleg h most nem érti h mi van.
Sokat kéne foglalkozni vele.Kutyasuli,mozgatás,séták,kirándulás.
A kutya nem kerti dsztárgy,szüksége van arra,hogy foglalkozz vele.Ez a fajta nem tolerálja az "elvan a kertben a másikkal,mozog eleget"életstílust.
Ha már most is mozgatod,emelni kéne a mozgás intenzitásán vagy időtartamán,mert akkor nem elég neki.
Olyankor szoktak így viselkedni,ha nem foglalkoznak velük eleget.
én??én szinte egész nap a kutyáimmal vagyok!
mindig foglalkozok velük!
22:13 Nem értek 1et azzal, hogy azért csinálja ezt mert nincs lemozgatva! Azért csinálja mert hisztizik, be akar menni a lakásba, ennyi.
Kérdező: Néhány nap és visszaszokik a kenelbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!