Spitzesek! A ti kutyátok is vállogatós? (Az enyém nagyon)
Ez nem fajta függő, hanem 99%-ban a nevelésen és a szoktatáson múlik.
Mennyi idős a kutyád és mit kap most enni?
Az enyém nem. Nem is kapott soha mást csak száraz tápot, és amit még ÉN gondoltam adni neki, így meg sem fordult a kis buksijában hogy nem eszik. Ha nem éhes akkor otthagyja, legközelebb megkapja ugyanazt, ha éhes lesz megeszi hisz tőlem csak a legjobbat kapja. Nagyon szeretem a kutyáimat, de ebben a dologban baromi következetes vagyok, soha életükben nem kaptak kézből amit én ettem, nincs leesett az asztalról és barátai.
Amúgy volt egy válogatós kutyám, pedig őt menhelyről hoztam, nagyon soványan, és a legfinomabbakat kapta míg felhízlaltam. Na akkor megjött az esze, egy idő után semmit nem evett meg. Nem 4 napig, TÖBB MINT MÁSFÉL HÉTIG éhezett és sztrájkolt. Na, aztán soha többé. Csak ugye van gazda aki megsajnálja, és van aki nem.
Hiába pontozol le mindenkit,akinek igaza van.Nem azért válogatós egy kutya,mert spicc vagy épp tacskó,hanem mert a gazdája béna,következetlen és kisbabát tart kutya helyett.
A kutya elé letesszük az ételt,ha nem kell neki elvesszük,következő etetéskor megkapja ugyanazt a tápot.
Ez akár 1 hétig is eltarthat,a kutya kb. 3-4 hétig bírja evés nélkül.A nagyon makacs kutyák (szintén nem fajtafüggő) elhúzzák egy ideig,de az állat sem hülye,hogy éhen haljon teli tál kaja mellett.
Az ilyen embernek nem való kutya,aki még egy ilyen problémát sem tud megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!