Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szégyelld magad trükköt kb...

A szégyelld magad trükköt kb mennyi idő alatt szokták megtanulni a kutyák?

Figyelt kérdés
Gyorsan ? Vagy ez nehezebb,és több idő kell nekik ? Vagy ha mindennap gyakorlom,akkor pár nap alatt megtanulja ? :)
2014. jan. 5. 19:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha el tudod érni, hogy az orrára tegye a mancsát, akkor klikkerrel pár perc alatt le kell essen neki. Ez egy egyszerű, egylépéses trükk, semmi bonyolult nincs benne.

A hajgumi jó ötlet, én eddig szigszalaggal csináltam, de fojton leesett.

2014. jan. 5. 21:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Hajgumival csinálom vele tegnap óta. Leszedi,azzal nincs gond . De magától még nem csinálja,csak néz ,most mit akarok tőle :) Átlátszó ragasztóval próbáltam volna először,de azt meg megugatta ,és nem is ragadt rá a nózijára :D Azért tettem fel a kérdést,mert eddig mindent olyan 15 perc alatt megtanult :) Mondjuk mégcsak fél éves , tacskó , de szeret tanulni :) Az alapdolgokat hamar megtanulta : ül,fekszik,pacsit,hoppra 2 lábra áll , hozd ide, kérem a játékot (csomó ideig nem akarta odaadni :) ) hol a játékod ? De akkor gyakorolunk még,remélem azért egy hét alatt megtanulja :)
2014. jan. 6. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Klikkert nem használsz? Mert ha le is szedte a gumit, újra fel kellene, hogy ajánlja a viselkedést.
2014. jan. 6. 19:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Nincsen klikkerem . Hol lehet venni,mennyibe kerül ? Könnyű használni ? :)
2014. jan. 7. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ma már minden állatkereskedésben kapni, én Tescoban is láttam, de ha nem, rendelni is tudsz, pár száz forint.

Itt mindent megtalálsz: [link]

Nagyon egyszerűen működik.

2014. jan. 7. 11:03
 16/19 anonim ***** válasza:
És ti hogy oldjátok meg hajgumi nélkül? Mi pár napig próbálkoztunk, de ha leveszem, akkor egyáltalán fel sem ajánlja.
2014. jan. 7. 18:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak próbálkoztam, de mivel állandóan leesett a cellux, hagytam is a fenébe. Most, hogy írtad, kipróbáltam hajgumival, szépen csinálja, de ahogy leveszem, inkább csak előrefelé kókányol a mancsával (merthogy tud "integetni", meg egyébként is állandóan kókányol), de az orrára nem teszi rá. Ma már klikkereztünk, szóval unja is, majd holnap visszatérünk rá.
2014. jan. 7. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Na én is így jártam, én azóta hagyom a fenébe:D majd ha lesz ehhez türelmem, újra előveszem, most jobb híján a fura hangjait kezdtem el leklikkelni (nem ugatás, hanem vinnyogás, morajlás, bálnahangok) meg ma leesett neki a tantusz, hogy ha mutogatok egy tárgyra, akkor azt hozza és ne egy másikat.
2014. jan. 7. 19:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2014. jan. 7. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!