Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szégyelld magad trükköt kb...

A szégyelld magad trükköt kb mennyi idő alatt szokták megtanulni a kutyák?

Figyelt kérdés
Gyorsan ? Vagy ez nehezebb,és több idő kell nekik ? Vagy ha mindennap gyakorlom,akkor pár nap alatt megtanulja ? :)
2014. jan. 5. 19:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
jól meg kell verni aztán egyből elszégyelli magát... legalábbis nálam így szokott :)
2014. jan. 5. 19:49
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
A mi kutyánknak nem kellett tanítani. ha leszidtuk (nem vertük, kedves első!), akkor bemenekült az asztal alá és a mancsával eltakarta az arcát és bűnbánó arccal tekintgetett kifele.
2014. jan. 5. 19:55
 3/19 Zowie ***** válasza:
Ez kutyafüggő, de ha minden nap gyakorolsz vele 1 héten belül valószínű megtanulja.
2014. jan. 5. 20:14
 4/19 Zowie ***** válasza:
1-2 hét valószínű kell neki.
2014. jan. 5. 20:20
 5/19 Zowie ***** válasza:
nem a legkönnyebb trükkök közé tartozik. Van elképzelésed, hogyan akarod megtanítani?
2014. jan. 5. 20:21
 6/19 anonim ***** válasza:
Van egy mudi szerű keverék kutyám, kb 20-25 perc alatt tanulta meg.
2014. jan. 5. 20:46
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem könnyű, általában mindent gyorsan megtanul a kutyám, de itt több hibalehetőség is van, és mivel nincs türelmem, mi egy időre hagyjuk. Nálunk pl ott elakadt, hogy az adott parancsszót ami a "rossz fiú!" azzal kötötte össze, hogy akkor piszkálja az orrát, ha van valami rajta. Ha nincs, akkor csak áll és nyüszít vagy ugat.
2014. jan. 5. 20:47
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt a harmadik trükk amit megtanult a kutyám. :) Nem nehéz, az enyém egy hét alatt fölfogta. Hajgumi az orrára, és már tette is oda a mancsát. :P Fontos, hogy akkor klikkelj, amikor pont ott van a lába. :) Egy kis gyakorlás, és menni fog. Az sem baj, ha leesik a hajgumi, visszateszed. Mikor kezdi tudatosan csinálni, akkor, kösd hozzá a parancsszót, és aztán menni fog hajgumi nélkül is. :)
2014. jan. 5. 20:52
 9/19 anonim ***** válasza:

Hát szerintem amit egy hétig kell tanulnia a kutyának nagy átlagban, az már nehéz trükknek tekinthető.. :)

Nálunk az összes trükk meg volt viszonylag hamar, kivéve ez.

2014. jan. 5. 20:56
 10/19 anonim ***** válasza:

Az én kutyám gyorsan megtanulta.Ha a kutyám rosszat csinál, mondjuk neki hogy szégyelld magad, akkor mindig lehajtja a fejét és utána elmegy az életkedve is. :)

Kutyától függ szerintem. :)

2014. jan. 5. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!