Mennyiért vásárol a rendőrség kutyákat?
Figyelt kérdés
Tud valaki árat mondani mennyiért vásárolnak a rendőrségnél kutyákat.Köszönöm!2014. jan. 4. 15:04
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
NAVos és a katonaságnál használt kutyákról tudom, h 300-500 ezer.
De naaaagyon kevés kutya az amelyik megfelel. Nem kölyköt vesznek hanem fiatal felnőtt, már előképzett, kiváló ösztönű kutyákat. Egy-egy szemlén megjelenik 15-20 kutya is, abból 1-2 szokott ténylegesen megvételre kerülni.
3/6 zsuzsabazsa válasza:
Egyes kutyasulikban is képeznek BM leadásra előképzett kutyákat. Az átlag ár annyi ami írva van, de ez tényleg alku tárgya is. Volt olyan kutya is amit 270-ezerért vettek meg, vagy ettől kevesebbért, de azért a kiírt összeg valós.
4/6 anonim válasza:
Amúgy én nem értem miért ilyen kevés kutya felel meg. Követek egy külföldi szolgálatikutya tenyésztő programot, és ott legfeljebb 1-2 kutya egy alomban, aki nem felel meg. De olyan is van, hogy az egész alom megfelel és mindegyik rendőr vagy katonakutya lesz.
5/6 anonim válasza:
Mert Magyarországon nem célirányosan tenyésztenek és nem kölyökkutyákat nevelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!