Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok, hogy lehet...

Mit gondoltok, hogy lehet valaki ilyen, hogy hidegvérrel négy lövést beleereszt egy kutyába?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=WDBZr4ie2AE

Kaliforniában a rendőrség egyik embere lőtt rá az állatra, mikor letartóztatták a gazdáját.

Nem hiszem, hogy nem volt sokkolója, gáz-spraye, amivel meg lehetett volna fékezni a kutyát, esetleg hagyják, hogy a gazdája cselekedjen... Persze úgy látszik az amicsik mindent csak fegyverrel tudnak megoldani.

A kutya csupán azt csinálta, amit kellett csinálnia. Megvédeni a gazdáját...

Remélem jó kategóriában van a kérdés.

2013. júl. 4. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt már kitárgyaltuk...
2013. júl. 4. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Ha letartóztatnak éppen valakit, akkor nyilván nem hagyják, hogy a gazdája cselekedjen. Gáz-sprayvel jó kutyát nem lehet megfékezni, sokkoló meg pláne nincs minden rendőrnél, de ahhoz sok esetben a kutyához kéne érnie.

Abban igazad van, hogy egy lövés is elég. Ennyi.

2013. júl. 4. 16:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Első, ha esetleg tudnál linket küldeni...
2013. júl. 4. 16:16
 4/9 Stavros Blofeld válasza:
34%
Ismered azt a kifejezést hogy trigger happy? Egyébként az én meglátásom szerint a néger kereste a bajt, ha lett volna esze nem vagánykodik a telefonjával. És feltekeri az ablakokat, egyértelmű hogy a kutya ki fog ugrani. Másrészről szerencsétlen kutyának a mérhetetlen emberi butaság, kegyetlenség miatt kellett ilyen csùnyán bevégezni. Szóval itt az ideje hogy kipusztuljon az ember.
2013. júl. 4. 16:19
 5/9 intrepid ***** válasza:
0%
Vészhelyzet volt, azonnal kellett dönteni. Magyarországon az utcára sem léphetsz ki ilyen kutyával, ha nincs rajta szájkosár. Ezen látott valaki?
2013. júl. 4. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:

jézusom :(

szegény kutya..csak a dolgát végezte védte az agyatlan gazdáját aki nem tudom mért kereste a bajt..viszont ez eléggé állatkínázás,hogy ennyiszer bele lőttek,egyszer elég lett volna,bár ha rögtön elengedik a gazdáját szerintem megfogta volna..

2013. júl. 4. 16:31
 7/9 Stavros Blofeld válasza:
Intrepid... Szájkosár... Szarrá lőttek a rendőrök egy kutyát mert az meghúzta az egyik nadrágjának a szárát. Ha támadni akart volna odarohan az elsőhöz és valószínúleg beleharap a kezébe és nem engedi el amíg le nem lövik. Szerintem tanulságos volt a néger reakciója, a szőke csajt a kamera előtt jobban megviselte a dolog. És rád kéne szájkosár haver. Mekkora internethuszár vagyok...
2013. júl. 4. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Amerikában nincs joga a kutyának harapni, ha simán csak kedvenc. Ezt egyedül a hivatalos szervek kutyái tehetik csak meg.
2013. júl. 4. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Imadom a kutyakat, nagyon szomoru ami tortent, de csakis a gazdat lehet hibaztatni. (bar torveny nem tilja, hogy videozd a rendoroket (amig nem akadalyozod a nyomozast), nem illik ott labatlankodni; illetve az ablakot lehuzva hagyni annyira, hogy a kutya kiferjen...)

Azon hogy 4 loves, azon pedig nem lepodom meg. Biztosra akart menni a rendor. Ha ismerned a fegyvereket es a loveszetet, akkor tudnad, hogy egy embert sem terit le mindig egyetlen loves (hacsak nem a fejebe kapja) es a kutyat, mivel gyorsan mozog es kisebb, nehezebb olyan helyen eltalalni, hogy az azonnal a foldre keruljon. Raadasul a kutyak az utolso lelegzetvetelig vedik a gazdajukat, szoval siman el tudom kepzelni, hogy egy talalat utan ha a kutya meg tud, akkor tovabb harcol. Ezert kellett biztosra menni es tobbszor meglonie a rendornek.

Figyelj, ezek a rendorok nap mint nap az eletuket kockaztatjak. Egy sima kozuti ellenorzes alkalmaval akarmikor kaphatnak egy fejlovest egy orult tamadotol, ezert mindig fel vannak keszulve a tamadasra es ugymond az egyik ujjuk mindig a ravaszon.

Foleg, amikor akcio van (mint a videon is lathattuk) sokkal felfokozottabbak az erzelmek es konnyebben megesik a baj.

2013. júl. 15. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!