Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mit vártok el egy egy éves...

Ti mit vártok el egy egy éves kutyától?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg mindentől függ, pl. hogy mennyi idő szánunk a tanításra, lemozgatásra, milyen a kutya jelleme és taníthatósága, milyen a kutya-gazda kapcsolat, de azért kb vannak mérföldkövek, nem?

Most lesz egy éves a kutyám, kamaszkodik, ami a behíváson látszik meg, ezen folyamatosan dolgozunk, így lassan visszaállt a kamaszodás előtti szintre, vagyis elsőre, másodikra jön, póráz nélkül sétálunk.

Kérdés, hogy szabadon, a lábnál követés elvárható-e már tőle, és ha igen, meddig, milyen távon.

Illetve mik azok, amik már stabilan elvárhatóak tőle.

Élelemmegtagadáson dolgozunk, ha rászólok, nem eszi fel, ha feleszi, nem mindig van időm elszedni tőle. Gyere, ül, fekszik, lábhoz, marad meg sok trükk stabilan megy. Kutyáktól még a kamaszosabb időszak előtt el tudtam hívni, most ez is probléma, de dolgozunk rajta, játékból egyelőre nem tudom kihívni és a kutyákhoz is engedély nélkül megy oda (illetve ledermed előtte, hogy lássa mit reagálok, ilyenkor meg tudom fogva, ha meg kell.)

2014. jan. 3. 21:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hmm, így már érthető.
2014. jan. 4. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!