Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Chip nélküli kutya altatásánál...

Chip nélküli kutya altatásánál jár büntetés?

Figyelt kérdés
Ha kihívják az állatorvos altatás miatt és a kutyákban nincs chip, akkor azt jelentenie kell és büntetés lesz? Mekkora a büntetés 2 kutya esetén? A kutyákat ettől függetlenül elaltatja?
2014. jan. 1. 14:57
1 2
 11/15 Akiteki ***** válasza:

Mivel nagy az esély, hogy oltva sincsenek, semmilyen nyilvántartásban nem szerepelnek, nincs mire büntetni.

Az állatorvos nem hatóság, nem büntet meg senkit.

2014. jan. 1. 16:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Veszettség ellenit kapják meg féreghajtót évente. Állítólag voltak orvosnál a jelen panaszokkal, ajánlottam más orvost, az nem jó, mert nem ismerik.
2014. jan. 1. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
az itteni állatorvos azt mondta hogy kétféle kutya létezik, a chippelt+oltott. meg az altatott kutya, azt mondta hogy ha valahova kihívják állathoz, és meglátja a kutyákat akkor kéri a gazdát hogy mutassa meg az oltási könyvet, ha nincs benne chip akkor választhat, vagy altatás, vag oltás chippelés, az állatorvos azt mondta hogy csak akkor büntet ha egyikbe sem egyezik bele, de ez állatorvosoktól függ
2014. jan. 1. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, ja és nem az állatorvos büntet meg, ő csak bejelenti a nagyobb szerveknek!
2014. jan. 1. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha betegek a kutyák és egyébként oltva vannak,a doki nem vacakol,altat.De nagyobb kutyáknál ez igen csak drága,szerintem inkább emiatt nem hívja ki a dokit.inkább hagyja szenvedni őket.
2014. jan. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!