Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Chip nélküli kutya altatásánál...

Chip nélküli kutya altatásánál jár büntetés?

Figyelt kérdés
Ha kihívják az állatorvos altatás miatt és a kutyákban nincs chip, akkor azt jelentenie kell és büntetés lesz? Mekkora a büntetés 2 kutya esetén? A kutyákat ettől függetlenül elaltatja?
2014. jan. 1. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Állatorvostól függ, mit lép.Ha jogos az altatás kérése, nem fogja megtagadni. Sokkal kényelmesebb neki szemet hunyni a chip hiányán, mint jegyzőkönyveket írogatni.
2014. jan. 1. 15:00
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Nem fog semmit sem csinálni, max javasolja, hogy tetessetek chipet, de jobb, ha ti mondjátok neki, hogy szeretnétek bechipeltetni is. Mi is egy hónapja tetettük bele a kutyába, pedig már pár éve kötelező.
2014. jan. 1. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Ekkora hülyeséget...Ha elaltatják a kutyát, akkor minek bechippeztetni?Logika...Halott állatba nem kell chip.
2014. jan. 1. 15:19
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Amennyiben orvosilag nem indokolt, úgy el se fogja úőket altatni.
2014. jan. 1. 15:29
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Hirtelen mindkét kutya halálos beteg?
2014. jan. 1. 15:32
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Én mondjuk úgy értelmeztem, hogy altatni kell, mert meg kell műteni, nem pedig úgy, hogy elaltatni örökre.
2014. jan. 1. 15:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem hirtelen lett mindkét kutya beteg. Az egyik nagyon vén, nincsen foga, alig bír menni, nincs hangja, alig eszik áztatott kenyeret max. A másik meg tele van hatalmas daganatokkal, volt amelyik kifakadt, fájdalmai vannak, sokszor sírdogál.

Már jó ideje győzködöm a két tulajt, hogy vegyék fontolóra ezt a lehetőséget. Az egyik megtenné, a másik hallani sem akar róla. Van egy sanda gyanúm, hogy a büntetéstől fél inkább.

2014. jan. 1. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi történt? A te kutyáid? Ha a kutyák nem halálos betegek kérj segítséget, én is szívesen segítek, írj privát üzenetet, állatvédő-mentő vagyok. Ha nincs baja ne halljon meg! Nincs semmilyen büntetés csak merj vagy merjen akié segítséget kérni!
 9/15 anonim ***** válasza:
23%
Gondolom vagy örököltek a nagyitól házat de a két kutya nem kell, csak a lóvé, vagy megunták őket, és így könnyebb...
 10/15 anonim ***** válasza:
Előző voltam így már érthető, sajnálom :(
2014. jan. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!