Szerintetek melyik kép a legcukibb róla? Képek lenn
Utolsó nagyon nagyon édes de a 3.is tetszik:D
Amúgy a többi is jó csak homályos vagy nem látszik annyira a kutyus:)
Egyik sem. Tele van velük a város, minden sarkon van egy. Rondák. És a kutya nem itt kezdődik.
Bocsi, nem fogok hazudni..
:D hát ez jó.
Utolsóval részben egyet értek.
Nincs a kutyával baj, viszont egy olyan képen lenne cuki ahol labdáért szalad, játszik, van benne egy kis vadság, csibészség, szóval ahol kutyának néz ki. :D
Olyan rossz látni, hogy sokan dísztárgyként tartják ezeket a fajta kutyákat, féltik őket a széltől is.
Amúgy egyszer "kezelésbe vettem" egy ilyen kiskutyát. Acsarkodással indított, meg be volt tojva a kutyámtól. Elkezdtem vele labdázni, játszani kicsit, kb 5 perc múlva tök normális kutyának nézett ki. Közben a gazdája a kezét tördelte, hogy úristen mi lesz. Amikor rendesen feloldódott, és látni lehetett rajta ismét az egyensúly, és büszkeség jeleit, a nyomi gazdája egyből elvitte.
És a neve ez volt: "Kiskuty". Jézusom. :D
Szerintem mikor kezdett egy normális szintre feljönni az eb, azért kellett a gazdájának gyorsan elpucolnia, mert ráparázott, hogy kutyája van, nem pedig egy négylábú csecsemője.
Kedves 6. válaszoló! NEM rondák Te vagy a ronda! De képzeld el ez kutya!
Kedves 8. válaszoló! Nem disztárgyként használom őt! Nem is tudod milyen élete van!
Kedves 9. válaszoló! Hát ő egyáltalán nem fél a kutyáktól!
Szomszédban egy kuvasz van és képes lenne neki támadni szóval.. Neki meg Tapi a neve szerintem ez normális név!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!