Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez lehet kopaszító sömör?...

Ez lehet kopaszító sömör? (képek lent)

Figyelt kérdés

Van egy 7 hónapos beagle kutyám. szeretném elvinni kiállitásra, de nemrég ilyen foltok jelentek meg a pofáján. Eddig azt hittem, hogy azért, mert néha átpréseli magát a kertkapun, de ma utánaolvastam picit, hogy mi is lehet ez.

[link]

2013. aug. 4. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
a fején van vagy a pofáján? Ha a fején, az lehet akár a kertkaputól is. Érdemes lenne megakadályozni, és akkor 2-3 nap alatt javul a seb. Ha nem, akkor lehet pl. gomba is.
2013. aug. 4. 15:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak a fején van a képen. De a pofája oldalán is van. Online állatorvos ajánlotta, hogy felhigitott almaecetes vizzel fürdetés után picit lötyköljem le. A fején az egyik seb ma levedzett is :/ Szerintem holnap elviszem állatorvoshoz. Ő tudja majd megmondani a tutit.
2013. aug. 4. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen online dokikat felejtsd el. Vidd el dokihoz, vesz belőle kenetet és kiderül van e baja.
2013. aug. 10. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!