Mi a véleményetek a kutyámról? (képek)
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi idős? Milyen fajta? Szép vagy átlagos kinézetű? Mi a véleményetek róla a képek alapján?
amúgy lehet, hogy valamelyik képen kövérnek néz ki, de az csak a nagy bundácskája :)
2013. szept. 8. 19:45
1/18 anonim válasza:
A fajtáját sajnos nem tudom, és a korát sem tudom megsaccolni, de nagyon aranyos!!! :) Fiú vagy lány?
2/18 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szép,különleges megjelenésű kutya.Nem néz ki idősnek,bár a foga nem látszik a képeken,ősz szálat pedig nem látni így képről,szerintem öt év körüli lehet,bár ez csak egy tipp.Én border collie és valami mackósabb kutya érdekes keverékének nézném.(Bukovinai pásztor,vagy ki tudja)
4/18 A kérdező kommentje:
Lány, de egyenlőre még nem mondok semmit, kíváncsi vagyok a tippekre :)
2013. szept. 8. 20:10
5/18 anonim válasza:
#1-es vagyok! A Mudi az teljesen más, jóval kisebb testű nála! Utánanéztem, de pontosan nem találtam meg, de leginkább egy Kaukázusi juhászkutyára hasonlít, csak soványabb és más a színe!
6/18 anonim válasza:
Mudi szerintem is van benne, főleg az első kép alapján.
8/18 anonim válasza:
Megint #1-es vagyok! Mégjobban hasonlít egy Berni pásztorkutyára!
9/18 anonim válasza:
Hát nem csúnya :) De gyakrabban kefélgesd a szőrét vagy alapból ilyen göndör? :D Amúgy van benne bernáthegyi is nem?
u.i. Szegény tacsi milyen dagadt :D
10/18 anonim válasza:
Aranyos. :) Kuvasz nincs benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!