Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most akkor lehet csontot adni...

Most akkor lehet csontot adni vagy sem?

Figyelt kérdés
Ma néztem a tévét és az Ebugatta című műsorban egy állatorvos azt nyilatkozta, hogy ne adjunk csontot a kutyának (semilyet) mert nem elég, hogy veszélyes lehet (nyersen a fertőzés miatt, főtten a főtt csont szerkezete miatt), hanem alapvetően a csontban nincs semmiféle tápanyag, így tök felesleges azt adni a kutyának. Ezen mondjuk elgondolkoztam, mert tényleg nem hiszem, hogy bármi vitamin vagy tápanyag lenne a csontban. A rajta levő hús persze más, de itt a csontról volt szó. Mi a véleményetek erről?
2013. dec. 28. 16:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

amúgy, piacról ami szárnyat beszerzek, néha annyira gyenge, hogy egy normál méretű ollóval el lehet vágni a csontot. Nem tudom elképzelni hogy ez kiszúrná bármilyét... max ha főzve adjuk, azt mondják az lehet para.

Sertéscsontot nem adnén neki, mert egyrészt bumfordi, másrészt nehéz. Főzve pedig tök felesleges. Max elcuppog rajta egy ideig, időtöltésként. :D

2013. dec. 29. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!