10 hónapos sarpei kiskutyának lehet-e baromfihúst vagy baromfi csontot adni? Én azt hallottam, hogy semmiféle baromfi eledelt nem szabad adni a sarpei kutyáknak.
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 15:24
1/5 anonim válasza:
csöves csontot(comb, szárny) biztos, hogy nem kaphat, de farhát, nyak mellcsont szerintem simán mehet.
miért lenne más a shar-pei, mint más fajta kutya?
2/5 anonim válasza:
Ha nem allergiás a baromfi húsra, akkor lehet neki adni.
3/5 anonim válasza:
1: "SHAR PEI"
2: Az enyém speciel nem allergiás semmire, bármilyen húst adhatok neki
Szerintem ez attól függ honnan veszed. Mármint hogy milyen géneket örököl. Nyilván egy immungyenge, szaporított kutya több allergiára, betegségre hajlamos. Szerintem.
4/5 anonim válasza:
Adhatsz neki húst is és csontot is. Ha hozzá van szokva akkor megeheti a csirke meg egyebet is, a csontot, csak a halszálkát nem. Én odaadom a csirkecsontot is, soha nem volt baj belőle
5/5 anonim válasza:
1 éves kora előtt nem javaslom a csontot, csirkecsontot (kiv. farhát) ne adj neki! Főtt baromfihúst nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!