Baromfi allergiás kutya milyen prémium kategóriás/jó minőségű tápot és jutalomfalatot ehet?
Szia!
Az én kutyám is allergiás a csirkére, de még a kukorica sincs kizárva.
Nekünk a Brit Care (szuperprémium) hypoallergén tápja vált be. Bárányos-rizses, gabonamentes.
Jutalomfalatnak párizsit, virslit (természetesen mindegyikből olyat, ami csirkeszármazékot nem tartalmaz) és sajtot szoktam adni.
Taste of the wild halas tápja, platinumból is van teljesen baromfi mentes, brit care (bár mintha lenne benne csirkezsír), imagine sensitive, trovetnek is van 1-2 teljesen baromfi mentes tápja, daxi anti allergic, cibau halas (2féle van ha jól tudom mind a kettő baromfi mentes csak az egyik jobb minőségű).
Lehet kapni különböző szárított húsokat jutalomfalatként abból is van többféle: nyulas, bárányos, lóhúsos...
Elég régóta az Acanára esküszöm, nagyon jó minőségű kaja, a kutyák legtöbbje imádja és van köztük olyan táp, aminek semmi köze semmilyen baromfihoz.
Pl. : [link] (ebben mondjuk van tojás, ha az számít)
vagy:
vagy:
Esküszöm lassan jutalékot kérek a gyártótól, mert annyit reklámozom őket, hogy ezért már simán fizethetnének is. :)
Utolso valaszolo vagyok:
A Pro Plan sensitive tapbol van baranyos is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!