Milyen tápot ajánlanál?
Figyelt kérdés
Németjuhász-keverék kutyám van, 9 éves, nagyon hullik a szőre télen-nyáron, mindig. Ivartalanított szuka. Pedigré-t kap, hetente többször nyers házi tojást, és ételmaradékot, amikor van. Mivel benti kutya (éjszakára beengedjük), nagyon zavar a sok szőr. Gondolom a tápláléka nem megfelelő. Köszi a válaszokat ! :)2013. dec. 27. 18:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem minden rendben van az etetéssel, nem ez a baj. Vannak olyan tápok, amik szőrhullás ellen vannak kifejlesztve, ezeket kipróbálhatod, de nagyon drágák (Royal canin, meg hasonlók). Amit javasolni tudok 3 kutya gazdájaként az az, hogy mindennap keféld ki alaposan a szőrét, és itt nem ilyen puha kis szőrkefére gondolok, hanem rendes sűrű fogazatú fésűre, amivel kicsot megtépázod a bundáját. :)
2/3 anonim válasza:
A pedigre, és az ételmaradék nem igazán jó a kutyának, ezt jól gondolod. Sok olyan táp van ami elfogadható árban van, ha netről rendeled akkor nem sokkal drágább mimt a pedigre. Ráadásúl 9 éves, már más az emésztése ideje lenne senior tápra váltani neki. Josera, és brit amit ajánlani tudnék neked. Azonkívűl az első időkben napi alapos kefélés sem ártana neki, később akár két naponta is elég. Ha tápot rendelsz a zoofast-on vannak a legjobb árban.
3/3 anonim válasza:
A Brit gyártósorán ugyanaz a cég csinál egy másik tápot.Astor a neve.Árban és minőségben is sokkal jobb,mint a Pedigree.Allergiás kutyám is eszi és rendben van tőle.
Ha akarod,küldök PÜ róla leírást,már annyit reklámoztam,hogy a moderátoroknak nem tetszett :)
5700 ft 15 kiló,de ebben benne van a kiszállítás az ország egész területére.Nincs benne mesterséges adalék vagy ízesítő,ezért választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!