Melyik tápot ajánlanátok 1000-1500 Ft/kg-os áron?
Pedig a Hill's legtöbb tápjának a fő összetevője a kukorica.Nem etetnék vele,drága táp,és ahhoz képest elég trágya.
Én a Brit Care-t vagy a Flatazor tápot ajánlanám.A Brit Care hypoallergén,így biztos nem lehet gond,a Flatazor pedig egy nagyon jó összetételű táp,bár ha hízásra hajlamos a kutya,akkor lehet kevesebb is elég belőle.
A Brit Care-nek egyébként van senior tápja is,tehát tudsz rá váltani később.
Muszáj megemlíteni a BARF módszert is,akik ezzel etetnek állítják,hogy olcsóbb,és a kutya remekül néz ki.Én nem barfozok,de egyszer eljutok addig :)
A BARF az nyers etetés,nem főzés.Egyébként tésztát ne adj neki,semmi nincs benne csak rengeteg szénhidrát,meg a rizsben is.A húst (kivéve a sertés és vad)pedig nyugodtan adhatod nyersen.
Én is hasonlóan etetek mint te,a táp a fő kaja,de ha időm engedi összeválogatok neki dolgokat.
Mi is Brittel etetünk,és egyelőre rendben van minden.A másik kutyánk eszik Brit Care-t,igaz ő allergiás és hízásra hajlamos.
OFF:(Érdekesség,hogy a problémásabb kutyánk keverék,az egészséges és problémamentes pedig fajtatiszta,csak hogy ellenpéldát írjak azoknak,akik szerint az összes keverék "erősebb",mint a fajtatiszták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!