Menhely vagy sintértelep?

Jobb menhelyeken oltva,féregtelenítve,esetleg ivartalanítva kapod meg.Szerződést írtok alá,a kutya valamilyen szinten"rehabilitált" illetve tudnak róla jellemrajzot készíteni.
Ez neked kedvez,el tudod dönteni,hozzád illik-e a kutya,és sok más dolgod nincs vele egészségügyi téren.
Gyepiről,nincs oltva,nincs féregtelenítve,nincs ivartalanítva,nem tudják milyen a jelleme,van-e rejtett betegsége,ami esetleg nagy költséggel jár.
Viszont a gyepin altatnak,főleg az öreg,gyenge és fekete színű kutyák vannak a lista elején.
Mind a két helyről életet mentesz,a menhely annyival "jobb",hogy akit te kihozol kutya,oda bekerül egy másik,vagy gyepiről vagy az utcáról és beoltatják,stb.
Köszi.
Én pedig pont fekete színű, középtermetűt szeretnék elsősorban. : )

szerintem menhely.
hogy miért azt a második leirta: a legtöbb helyen ismerik a kutyákat, így tudnak neked megfelelőbbet ajánlani, amivel te is a kutya is jól jár, plusz a legtöbb helyen oltva ivartalanitva féregtelenitve adják. Ha üresedés van egyből visznek oda másikat gyepiről.
Viszont a gyepis kutya nagyobb zsákba macska, lehet olyat fogsz ki amin te nem tudsz segíteni

Mindenkinek köszi!
Utolsó: jaj, meg is nézem őket.

Szia,akár menhelyről,akár sintértelepről hozol ki
jót teszel vele.
Való igaz,hogy a sintértelepről kihozott kutya nagyobb lutri,de onnan is oltva,chipelve és féregtelenítve adják őket gazdihoz.
Nekem 2 ebtelepes kutyám van :)
Egyébként civil állatvédőként tevékenykedem és nagyon szívesen segítek neked megtalálni a megfelelő kutyust
Ha gondolod írj privit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!