Miért kell győzködni az embereket arról, hogy a kutya érdeke az ivartalanítás? Miért nem hisznek az értelmesebb állatorvosoknak?
én is ez ellen vagyok!!
de nem biztos hogy minden kutya a menhelyen vagy az utcán kötne ki,ami ilyen hobbi alomból származna..
kisebb voltam és nem tudtam akkor annyit a kutyákról ,meg azt se tudtam hogy ha nincs tk akkor nem lehetne pároztatni a kutyákat,meg mindenki azt mondta hogy a szukának egyszer kell ellenie,mivel szeretem a kiskutyákat így pároztatuk a kutyámat lett 3 kölyke , eladtuk őket ,de jó helyre a mai napig tartom a gazdikkal e-mailben a kapcsolatot ,jah és amíg nálunk voltak ( 8 hetes korukig) addig eukanuba tápot kaptak,hozzá szoktatuk őket a fürdetéshez és a fésűhöz (bichon kutyusok amúgy) oltásuk is megvolt, sokat foglalkoztunk velük, bár az én kutyám nem tk-s ,de a kan az volt..
de most biztos nem csinálnék már ilyet az biztos!!!
12:28
És akkor mi lenne a munka és kiállításozó kutyákkal ? És azokkal ez emberekkel akik nem engedhetik meg maguknak a 100eFt feletti kutyaárakat? Ja azoknak nem kell kutya mert nem tudnak gondoskodni róla igaz ? "Na ülj le fiam egyes!"
Nem tudom, honnan veszel ilyen baromságot, hogy a kutya érdeke az ivartalanítás.
Maximum akkor akkor, ha a gazda felelőtlen és ezért fenn áll a veszély, hogy kölykök csúsznak be.
Ennyi erővel az is az érdeke, hogy húzassuk ki a fogait, mert esetleg megharaphat valakit.
Szerintem az ebadó tökéletes megoldás lenne erre, de én nem 6, hanem kb. 15-20 ezer forintot szabnék ki. Aki nem tenyésztő, nem jár kiállításra, az igenis tartsa ivartalanítva a kutyáját.
De sajnos teljesen esélytelen, hogy ezt bevezessék, és be is tartassák az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!