Mit csináljak hogy a kutyám szobatiszta legyen?
Szerintem lényegesen több kutyát felneveltem,mint te.Illetve TE jöttél ide kérdezni,tehát nyilván TE nem tudsz semmit.Kezdve azzal,hogy 3 hetes kutyát nem hozunk el,mert iszonyatos szocializációs törést okozunk neki.De nyilván nagyon tájékozott vagy etológiai téren.
Mások,akik a lakásban tartanak kutyát,8 hetesen hozzák el,ilyenkor rendelkezik már 2 oltással,és így ki tudják vinni,hogy elvégezzék a dolgukat.
Iskola,gyerek és munka mellett viszem a 2 kutyámat,naponta 4x sétálni.
Került hozzám befogadott kölyök,oltások nélkül,utána pedig szó nélkül takarítottam.Nem szoktattam pelenkára meg alomra se,mert KUTYA nem macska,és utána saját magadat szívatod meg,mert NEM FOG KINT CSINÁLNI SEMMIT.
Szerintem legalább 15 év tapasztalattal előtted járok,de nyugodtan menj a fejed után,majd meglátod.Csak a szerencsétlen kutyát sajnálom,hogy ilyen degenerált emberhez került.
Figyeld csak te nagyon okos! [link]
Első google találat. VIDD VISSZA A KUTYÁT MERT NÁLAD CSAK SZENVEDÉS LESZ AZ ÉLETE!
egy tenyésztőtől vásárolt 8 hetes kutya 2 oltással,microchippel és 4x féreghajtva kerül gazdához.
Parazitamentesítve és szobatisztaságra előnevelve,egyes esetekben már szobatisztán.
Nem mindegy,hogy az okos hülyéskedik,vagy a hülye okoskodik kérdező...Remélem érted a célzást.
A kutyát 8 hetes korától élete végéig (normális esetben 10-15év)minden nap el kell vinni sétálni,legalább 3x,de egy yorki méretű kutyát inkább 4x-5x.
Ha elutaztok nyaralni,akkor 2 lehetőség van.
1)viszitek magatokkal
2)kutyapanzióba adjátok/felelős emberre bízzátok
Aki ezt nem tudja felfogni,vagy nem tudja vállalni,annak nem kell kutyát tartani.
A yorki jellegű keverék is ugyanolyan kutya,mint egy bernáthegyi,nem kisbabaként kell kezelni.
Iskola és munka mellett is millióan tartanak tisztességesen kutyát,nem lehetetlen.
Akinek ez büdös,az ne tartson kutyát.Nincs olyan,hogy "ma nincs kedvem sétálni".
Egy kutya 10-15 évre szól.És felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!