Mit csináljak hogy a kutyám szobatiszta legyen?
köszi a választ.
tudom hogy még nem szabad levinni, mondták hogy majd csak akkor vigyük ki ha már megkapta a 2. oltását is, mert ha ki lehetne vinni nyilván kint elvégezné a dolgát... de még nem lehet, és a házban végzi, de olyan kis buta hogy nem pelusra... igaz, hogy még csak most lesz egy hete hogy nálunk van, de félek hogy nehezen fogja majd megtanulni... :/
Sajnos amíg nincsenek meg az oltásai, addig szó nélkül takarítanod kell. Ezért (is) nem kell olyan kutyát venni, akinek nincs legalább 2 oltása, amikor hozzád kerül.
8 hetes koráig el sem hozhattad volna a törvény,meg a józan agy szerint.
És egy hét alatt csodát várszegy kb. 2 hónaposnak számító csecsemőtől.Gratulálok.
A pelenkát felejtsétek el,mert a kutya nem azt fogja fel,hogy arra lehet pisilni/kakilni,hanem azt,hogy a HÁZBAN LEHET.
Sok idő után,talán rápisilni,de akkor meg odakint nem fog csinálni semmit.Lementek,nem csinál semmit,majd ahogy felértek elengedi magát és összepisil mindent.
Komolyan nem értem,minek az ilyen embernek kutya,akkor kutyavásárlás előtt semminek nem néz utána és megnyomorítja a kölyök életét is azzal,hogy lényegében 3 hetesen magadhoz vetted.
És még azt hiszed,hogy yorki.Ez csak hab a tortán.Egy szaporítós,lelki sérült kutyája van egy olyan embernek,aki semmit nem tud a kutyákról.Ha hiszed ha nem,attólhogy olyan pici,még ő is egy kutya.
Kezdj el félretenni orvosi költségekre,mert lesz bőven.
Azt a nyomorultat meg legalább jelentsétek fel,aki eladta a 3 hetes kölyköt,mert ez kimeríti az állatkínzás fogalmát.
"Lassan 1 hete kaptam meg"
ebből nekem elég egyértelmű,hogy nagyon "jó" üzletet csináltak,nyilván nem tenyésztőtől,mert az nem ad el 3 hetes kutyát.
IGEN AMIKOR ELHOZOL EGY KISKUTYÁT 1-2 HETET ILLIK VELE OTTHON TÖLTENI, TUDTAD?
Értelmi szintedből úgy látom kicsit több tapasztalatom van kutyákkal, mint neked... Elmondanád mi a jó fenét keres nálad 4 hetesen mikor 8 hetesen lehetne elhozni az anyja mellől? Tudod micsoda rettegést él át, mennyire szorong egyedül ha ezen felül nem 0-24 mellette vagytok (amit az anyjától megkapna!!!!!!!!!) hanem otthagyjátok egyedül egy számára idegen lakása? IDIÓTÁK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!