Lehet egy hosszúszőrű kutya szőrét vasalni? [hajvasalóval, persze alacsonyabb hőfokon]
Azta!
Ugyan ezt akartam megkérdezni, tegnap gondoltam rá! :O
De durva! :DD
Én is várom a választ.
Amúgy szerintem lehet, csak utána mosd el, vagy nem tudom.
szemceruza és a rúzs is kell, és persze a hidrogént se szabad elfelejteni.
mikor divat lesz a göndör szőr, akkor,pedig dauert kap ???
kretén aki így bánik egy állattal,persze a beltenyészetet favorizáló,és elvont agyú kiállításszervezőkkel együtt.
szerencsétlen yorki ,és king charles spánielek pedig évtizedről évtizedre romló genetikai állományt hordoznak tovább !
nem tudok úgy kutyát sétáltatni,hogy az öleb tartók ne kapnák fel a földről,veszettül ugató,és habzó szájú kis kedvencüket amikor ember,vagy másik kutya közelít hozzá! ( bocs a kevés kivételtől )
ez pedig egyértelműen nevelési,és genetikai probléma,az amúgy is ideggyenge kutyákat még a tanulatlan gazdik félre is nevelik !
a kutyaiskolába járó kutyák 85-95 % 5 kg feletti . yorkit,westit elvétve találni, talán kivétel speciálisan kis termetű kutyák részére indított tanfolyamok.
amik persze csak 1-2 városban van !
A hajvasaló rettenetesen szárít! Le fog töredezni a szőre. Én is láttam kiállításon egyszer, de annak a kiállítónak egy bőröndnyi kutyakozmetikuma volt!!! Gondolom tudta mit csinál.
Egyébként egy yorkinak ha jó minőségű a szőre, akkor sima. Ki kell csak kefélni a szőrét!
Ja, és a kiállítási kutyusoknak tekercselik a szőrét, hogy ne töredezzen le, amiért én nagyon sajnálom az állatokat!
Valamelyik megszokja, de még papucsot is adnak rájuk, hogy a tekercseket ne tudják kibontani!
Azok aztán nem rohangálhatnak az utcán, sem kertben, csak lakásban vannak!
Az én kutyimnak félhosszúra vágom a szőrét, nagyon szép!
Szerintem ne vasald! Plííííz.....
rögtön hozom a got2be hajegyenesítőt és a parfümöt és talán egy manikür se ártana.. XD
amúgy a poénon kívül ez állatkínzás... kiszárad a bőre és meg is égetheti... és egésségtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!