Hányadik helyen áll nálad a kutyád a szeretetrangsorban?
Imádom a kutyámat,tényleg,de azért a szüleim fontosabbak nála. Barátaim között már biztos van olyan,akinél a kutyum fontosabb,de azért nem ő van az első helyen. De ettől függetlenül tényleg imádom:)
Egyébként elég rosszul esne ha például a párom mondaná,hogy a kutyája fontosabb neki és jobban szereti nálam,igencsak elgondolkoznék magamon.
A kutyások antiszociálisak?? Elmondanám, hogy pl a segítő kutyák olyan emberekért is vannak, akiknek mentális problémáik vannak, és a kutyák segítenek kinyílni, hogy ne legyenek antiszociálisak! Ennyit erről...
Nálam ez változó, volt már, hogy a kutyámat soroltam előrébb, és volt, hogy a kedvesemet! Egyformán! Ugyanannyira szeretem őket, csak másfajta szeretettel!
Mi az a "szeretetrangsor"?
A szeretet hálistennek nem egy olyan dolog, amit fel kell darabolni ahhoz, hogy osztogasd. Akit szeretek, egyformán szeretem. Maximum máshogyan.
A kutyások egyáltalán nem antiszocok, de mivel fontos nekik a kutyájuk, ezért csak olyan helyekre mennek többségében ahova a kutya is mehet.
Ez csak egy felvidító kérdés akart lenni (a kutyám most lábadozik egy nagyobb betegségből, csak magamat akartam jobb kedvre deríteni), de természetesen nálam sincs ilyen rangsor mivel mindenkit máshogy szeret az ember, nem lehet igazán rangsort felállítani, de most hogy a kutyu beteg, most ő az első :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!