Fedeztetés? Hányadik napon vigyem el a kanhoz?
Köszike az off-ot!
Sikerült végre elérnem a tenyésztőjét (mivel a kutya nem Mo-ról származik, így kicsit bonyolultabb a kapcsolatfelvétel, kommunikáció).
Félreértés NE essék: a kutyám tkv-es, chipes, többszörös fajtagyőztes, munkavizsgás, tenyészszemlés, örökletes betegségekre szűrt (mentes minősítésekkel!).
...és tudom, hogy nem itt kellett volna megkérdeznem, de egyszerűen nem tudtam elérni a tenyésztőjét...
ma 12:18-asnak köszönöm! Akkor hétfőn el is viszem dokihoz... ő majd pontosabbat fog tudni mondani. :)
Az utána válaszolónak: mi van, ha nem tudom az elméletet?! Semmi! Majd megtanulom idővel! A kiállításokról sem tudtam semmit, mikor megvettem a kutyámat, mégis megtanultam mindent (a tenyésztő sokat segített e téren)! Ez most egy másik része a dolgoknak, ami szintén új ismereteket jelent. Semmit sem tud az ember egyből születése után, hanem idővel tanulja meg. Ezt a kérdést is csak azért tettem fel, mert egyszerűen nem tudtam elérni a tenyésztőjét a kutyámnak, akitől ezt megkérdezhettem volna.
Feltétlen nézd meg a kan papírjait is.
Legalább ugyanolyan minősítettnek kell, hogy legyen, sőt még jobbnak.
Köszönöm zsuszabazsa! :)
A tenyésztője már talált kettő hozzá megfelelő kant, majd közülük választunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!