Hogyan szoktassam szobatisztaságra?
1. Lépés: kutyapelust dobjad ki.
Aztán lehetőség szerint minél sűrűbben le kell vinni. 2-3 óránként, valamint etetés után és minden ébredés után rögtön. Ha kint pisil, kakil, akkor nagyon megdicsérni, ha bent sikerül, akkor szó nélkül feltakarítani.
EMBER EZ EGY TERRIER!!!
"A terrierek közös jellemzője a harciasság, a bátorság és a szívósság."
SZÍVÓS, érted. Tudom hogy nagyon cuki, meg tünci, meg lehet neki venni édes kis kabátkát, csak azt nem értem miért kell hülyét csinálni egy amúgy frankó kis terrierből, meg úristen a széltől is óvom, 20 fok alatt ki se viszem mert megfázik... Ráadsz valami ruhát, aztán viszed. Barátnőmé 2-3 órákat van lent a hóban és semmi baja! Nem kell belőle csecsemőt csinálni pelenkával, meg mit tudom én. Köszi, az ő nevében is.
1. Kutyapelust kidobod a francba.
2. Kutyák felöltözteted.
3. Kutyát 2-3 óránként leviszed.
4. Lent nagy-nagy dicséret, jutalomfalat, örömóda.
5. Balesetnél a lakásban szó nélkül összeszeded.
A szobatisztaságra nevelés 5 pontja. Más megoldás NINCS. Vagy megcsinálod ezeket, vagy marad egy maga alá sz*ró hugyozó kutyád élete végéig.
MI AZ, HOGY NINCS IDŐ MINDIG KIVINNI?
Cicuka, neked még plüsskutya se való, nemhogy igazi! :D Ajándékozd el szépen, minden szavadból süt, hogy teljesen alkalmatlan vagy a kutyatartásra.
Kutyád van basszus nem kisbabád.
Kisbabáknak:
-pelenka
-napi pár babakocsis séta
-40 réteg ruha,mert ő valóban megfázik
Kutya:
-odakint pisil/kakil (ezért lesz SZOBATISZTA),ha a pelenkára szarik az nem szobatisztaság,mivel a pelenka is a szobában van...
-legalább 4-5x séta,kiskorában 2-3 ÓRÁNKÉNT
-ha nagyon aggódsz érte,adjál rá valamit
-NEM FÁZIK MEG,MERT KUTYA...ráadásul terrier,plusz ő mozogni megy ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!