Hogyan szoktassam a kutyát a szobatisztaságra?
Hideg van? Hol? Nem egy meztelen csecsemőről beszélünk, hanem egy szőrös kutyáról. Nem órákat kell vele kinn sétálni, hanem amint készülődik a pishez, felkapni és kirohanni vele. Ha pisil/kakil kinn, akkor nagy dicséret és jöhettek is be.
Amúgy is vinni kell 2 óránként, minden kajálás ás ivás után, illetve minden játék és alvás után is.
azért a pelenka ellenességgel vitatkoznék. nekem pelusra volt szoktatva a kutya mégsem volt semmi baj az átállással mivel eleve össze tudta kötni azzal hogy mostmár kijárunk tehát kint kell. ma már ott tartunk hogyha nem tudjuk valami oknál fogva a szokott időben levinni leteszünk neki pelust ha esetleg nem bírná ki és ha hiszed ha nem inkább tartogatja (durván sok ideig ahhoz képest hogy 5 hónapos) de nem megy rá a pelusra.
kérdező!
vagy kiviszed, azt már leírták milyen időközönként és hogyan. vagy pedig tedd a pelust arra a helyre ahova neki általában kényelmes. ha jó messzire viszed tőle nemigen fogja egykönnyen "megtalálni". az első hétben én több pelust is letettem minden olyan helyre amit sűrűbben használt. amikor a pelusra végezte én még ha utólag vettem észre akkor is odavittem megmutattam és nagyon megdicsértem. elvileg ez nem használ mégis egy hét alatt simán rászokott a pelusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!