Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Láttatok már nem vágott fülű...

Láttatok már nem vágott fülű dobermannt?

Figyelt kérdés
Én még soha nem láttam.
2013. dec. 17. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy aki ilyen kutyára vágyik, az ígyis-úgyis vesz, max külföldön megcsináltatja a fülét, a vételár után az lesz a legkevesebb. Kiállításokon nem tudom hogy nézik-e, de ha házikedvencnek kell "csak" akkor meg kit érdekel hogy milyen a füle?

Ez legalább egy jó szűrő, akinek csak menőzésből kell, az nem nagyon fog tudni hozzájutni kupírozott fülűhöz, ergo legalább nem veszi meg a "gyorsanoccsó" kölyköt és nem kezdi el szaporítani.

2013. dec. 17. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősömnek is van, nem vágott fülű. Értem, hogy mire gondoltok, más karakterű a pofája, de szerintem nem csúnyább, vagy szebb emiatt. Ha egy vágott fülű dobermann ülne este az utca végén, nem félnék jobban tőle, mint a vágatlan fülű társától. És ha megnézem a mellkasát, a kiállását, letakart fejjel is azt mondanám rá, hogy egy kemény kutyáról van szó.
2013. dec. 17. 23:02
 13/20 Firestorm ***** válasza:

Tessék,ha nem felel meg a nem vágott fülű itt a megoldás:

[link]

2013. dec. 18. 09:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Firestorm, igen, ez a kupírozás. Miért, szerinted baltával esnek neki a kutya fülének és utána beáll magától? :P
2013. dec. 18. 10:54
 15/20 Firestorm ***** válasza:

Ez szerintem a szimplán "felállítási" módszer.Ahogy némely staffoknak illetve a yorkiknak is így szokták állásra bírni a fülüket.Amit ugye ragasztással végeznek,ami itt a képen is látszik,amit linkeltem.

De,ha nem hiszed itt egy oldal róla:

[link]

2013. dec. 18. 11:11
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Firestorm, jah, a dobermann füle éppen olyan mint egy yorkshire terriernek meg a staffoknak... Látom te se láttál még élőben dobermannt, nemhogy vágatlan fülűt... Azt lehetne ragasztgatni ítéletnapig, ugyanis sima ragasztással soha nem fog állni, ugyanis olyan nagy és nehéz.

Amit meg linkeltél, az se dobermann, hanem valami terrier.

Minek kell okoskodni meg hülyeségeket írni, ha fingos sincs az egészről?

2013. dec. 18. 11:55
 17/20 Firestorm ***** válasza:
17%
Mire fel pattogsz?Több tiszteletet kéne adnod és nem primitíven megnyilvánulni főleg nem egy nővel szemben.Volt dobermannunk,utcáról befogadott,de tényleg gőzöm sincs róla hogy néz ki,vagy milyen kutya.
2013. dec. 18. 12:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Távol álljon tőlem a pattogás. De most ha egy laikus az általad linkelt technikával elkezdené ragasztgatni egy dobermann fülét, nem sokra menne vele. Mellesleg nem tudom mi volt a hozzászólásomban olyan nagyon primitív :P Egyébként én is nő vagyok, akkor most kezdjek el én is primadonnáskodni?
2013. dec. 18. 15:48
 19/20 Firestorm ***** válasza:

A stílusoddal voltak gondok elég rendesen.Nem néztem volna ki belőled,hogy nő vagy...

Mellesleg senki sem tévedhetetlen,de attól még nincs jogod olyat írni,hogy "fingom sincs" a dolgokról.Kösz.

2013. dec. 18. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb a második mondat a linkeden, hogy nem mindegyiknek alkalmas a füle állításra, utána pedig már csak egy következtetés, hogy ez más fajtákra is igaz. Nem kell ehhez tévedhetetlennek lenni, csak elolvasni a saját linked....
2013. dec. 18. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!