Nincs mit csodálkozni a fajták küllemének a változtatásán. Az eredeti munkára már nem igen használják egyiket sem. Kedvencek lettek.
Ugyanez van az embereknél is.
A hímneműeknek a pufi izmok , a kockás has a menő. A nőneműeknél pedig a felinjekciózott száj, szilikonos mell. Semmi zsír azokon a testrészeken, amitől egy nő alakja valóban nőiessé válik.
Az egész az adott fajta népszerűségéről szól. Érdekes, hogy az elején felhozott negatív példák mind divatos fajták, míg az utóbbiak pedig nem.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy egy jó minőségű, a kb. száz évvel ezelőtt jellemzőnél hosszabb, jobban karbantartott szőrzet miért olyan nagy negatívum. Ha a képeken szereplő show kutyákat elkezdenék eredeti rendeltetésüknek megfelelően használni (tegyük fel, hogy tudnák) szerintem egy éven belül pont olyan rövid, megtépázott szőrzetük lenne, mint amilyen régen is volt a még dolgozó kutyáknak, csakhogy akkor még tartották a kutyát aranykalitkában és nem használtak ezer féle kozmetikumot, festéket és minden egyebet, hogy csúcsra vigyék a szőrzetet. Persze tudom, hogy van különbség a show és munka vonal között, de az is biztos, hogy egy mai munkakutyának jobban karban van tartva a szőrzete, mint egy réginek.
Szerintem az összes kutyus aranyos,és a "régimódi" kutyusok képe fekete fehér,kissé rajzolt,régies stílusú.
Nem nagyon külömböznek a kutyusok,csak egy kicsit.
Nem tudom de szerintem ebbe nincs semmi durva,változik a világ de nem frontálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!