Láttátok ezt a videót?
[link] Article_hid=305124
Olyan szörnyű érzés állatok kínzását nézni, egész napra a hatása alá kerülök... Nem szoktam végignézni az ilyen és ehhez hasonló videókat (így ezt sem), de annak örülök, hogy ezek a videón megörökített események felhívják a figyelmet az állatkínzásra... Azt viszont nem értem, hogyan lehetséges az, hogy egy ilyen súlyos bizonyíték után a férfinál maradhatott az a szerencsétlen kutya??? Szinte biztos vagyok benne, hogy otthon ugyanígy bánik majd vele továbbra is. :-((
Megnéztem!:( Elég szomorú hogy nem veszik el az ilyen senkiházi sz@ralaktól az összes kutyáját! Rajtam múlna kigyúrt fiúkák "csaja" lenne élete végéig egy börtönben!Ott bizti nem lenne olyen kemény mint a 4 kilós kutyájával!
Ezt nézd meg!: [link]
Istenem! Végignéztem, borzalmas! Azt nem értem, most akkor hagyják, hogy a kutyáin verje le a félmilliós büntetést? Mert szinte biztos vagyok benne, hogy az a szegény állat most otthon bűnhődik (pl. éhezik? szomjazik? verik? vagy tán már nem is él????), amiért "apa miatta került bajba".
Megnézte valaki azt az állatot, nem sérült-e meg a bántalmazástól?! Miért nem kobozták el azonnal az összes többivel együtt? Azt sem értem, azt írják, hogy több kutyát tart otthon. Hol volt a többi az ominózus séta idején? Nem mindegyiknek "jár" a pisi/kaki séta, mozgás???
Ezer kérdésem lenne még, úgy érzem, az illetékes elvtársak megint félmunkát végeztek, nem igazán az állat érdekét tartották szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!