Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Láttátok ezt a videót?

Láttátok ezt a videót?

Figyelt kérdés

[link] Article_hid=305124

Olyan szörnyű érzés állatok kínzását nézni, egész napra a hatása alá kerülök... Nem szoktam végignézni az ilyen és ehhez hasonló videókat (így ezt sem), de annak örülök, hogy ezek a videón megörökített események felhívják a figyelmet az állatkínzásra... Azt viszont nem értem, hogyan lehetséges az, hogy egy ilyen súlyos bizonyíték után a férfinál maradhatott az a szerencsétlen kutya??? Szinte biztos vagyok benne, hogy otthon ugyanígy bánik majd vele továbbra is. :-((

2010. jan. 20. 11:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
"Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondjak: "Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a kutyáira pazarol! Önző, rideg fráter!" - ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan kutyádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást. Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni. Testvéreink ők, s ugyanabban a műhelyben készültek, mint az ember, s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek. Mások nevezzék gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért, te sétálj csak kutyáddal.”
2010. jan. 20. 16:51
 22/23 anonim ***** válasza:

jó, 100 kutyából 1 biztos van aki ok nélkül megtámad valakit.

100emberből maximum 1 kínoz meg állatokat.

most akkor mi a különbség?

2010. jan. 20. 19:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Ezt te most kiszámoltad, vagy csak úgy saccra mondtál egy számot.. mert nem hiszem h te olyan nagyon reálisat mondtál volna...

Amúgy én nagyon jól tudom, h az állatok támadnak emberekre.. de vegyük csak újra, miért is??? azért mert mi így bántunk vele, viadalokra vittük stb...

2010. jan. 20. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!