Beleharaptam a kutyámba ( csak játékból ) De azóta azt veszem észre hogy jobban tisztel. Ez lehet attól?
Figyelt kérdés
mert pl még most sem 100%kos a behívás de az esetek 98%ában betudom hívni. ha pórázon van nem támad ki pedig máskor a macskákra igen ment. egész elviselhetőbben viselkedik.2013. dec. 17. 17:48
1/3 anonim válasza:
Egyértelmű, kimutattad, hogy fölötte állsz a rangsorban.
2/3 Akiteki válasza:
Kezdesz megtanulni kutyául viselkedni és ezt a kutyád is érti. Csak így tovább!
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, miért pontoztátok le a két válaszolót, teljesen jó dolgokat írtak. Én kiskorában így is kimutattam, hogy én vagyok a főnök. Ez persze most már nem lenne elég, és megtanultam más módon is tudtára adni, de attól függetlenül hatékony és nem káros módszer. Az anyjuk az alomban is harapásokkal morgásokkal fegyelmez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!