Ugye, nem jó, ha a kutyával "birkózik" valaki?
Figyelt kérdés
Pár napra vidékre jöttem a nagyapámék lakásába, és nagypapám állandóan birkózni akar a kutyával, ezzel nagyon bevadítja, a kutya harapja, karmolja őt, de ez nem zavarja egyáltalán, újra meg újra hangosan beszél hozzá, erőszakos mozdulatokkal nyúl felé, dörzsöli a hasát, stb. Úgy látom, a kutyának ezzel alapvetően nincs baja, sőt, de szerintem akkor sem tesz jót, ha valaki engedi neki az erőszakosságot. Nem merek szólni nagypapámnak, mert már szóltam emiatt, de megsértődött, hogy neki volt már három kutyája, és tudja, hogy kell bánni velük...2013. dec. 17. 16:44
11/11 anonim válasza:
A fajtának ebben nincs jelentősége, egy yorki ugyanolyan kutya, mint egy pitbull. Én is szoktam vadulni a kutyámmal ha olyanom van, baromira élvezi, és a kötődést is erősíti amennyiben a játékban is megtudod őrizni a vezető pozíciódat. Ne próbáld letiltani a kutyát, ha tudod hogy úgysem sikerül, mert többet árt, mint használ. Ha nagypapád továbbra is konok, és nem hajlandó együttműködni akkor inkább tiltsd akkor, amikor már látod papádon, hogy abba fogja hagyni. Így a pozíciód sem romlik, és papáddal sem lesz veszekedés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!