Szerintetek vemhes lesz a kutyám ha legalább 1 nap vagy 4x össze ragadt egy másik kutyával? Még most van először szuka kutyám
Hú drága, mit fogsz ezért itt kapni...
(egyébként igen)
Hogy az ég áljon meg téged vagy 8 cigánygyerekkel....MIRE JÓ ELLEETNI AZT A SZERENCSÉTLENT?????
Fogadjunk, hogy tk nélküli, de jó vérvonalú (kac-kac) okos, szép, ügyes, mindenki a csodájára jár, babázni akarsz, háromezer ember akar tőle kiskutyát, stb a helyzet...
Az üzenet küldője:
Noémicskeh
Az üzenet címzettje:
Little Red
Az üzenet oka:
A kérdésre írt válasz: Szerintetek vemhes lesz a kutyám ha legalább 1 nap vagy 4x össze ragadt egy másik kutyával? Még most van először szuka kutyám
"Hogy az ég áljon meg téged vagy 8 cigánygyerekkel....MIRE JÓ ELLEETNI AZT A SZERENCSÉTLENT????? Fogadjunk, hogy tk nélküli, de jó vérvonalú.."
Az üzenet témája:
Vemhes kutya
Az üzenet szövege:
nem akartam hogy legyen kölyke de nem tudtam velük mit tenni ugyan is ha meg kötöttem az egyiket akkor vonyított mind a kettő és be zártam akkor meg szedte szét az ajtót!
Miért szerinted,hogy lesz vemhes,ha nem így?
Ivartalanítás sürgősen!!!
Meg nem ártana megnevelni őket,hogy ne kaparjanak meg rongáljanak....Ivartalanítani kell mind a kettőt,de legelőször a szukát!És nem jövőre,hanem mostanában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!