Mi történik, ha a tenyésztésre szánt szuka kutyámhoz beszökött valahogyan a másik kan is?
Van egy saját szuka és kan kutyám. Törzskönyvesek, bejelentettek, és tenyésztésre használom jelenleg. Nagyon jó vérvonalúak, genetikai teszteltek, stb.
Egy másik tenyésztő kan kutyájához vittem el a szukát, és ott meg is történt többször a párzás, össze is ragadtak.
Nem rég hoztam haza a szukát, és a kan valahogy kiszabadult a kenneljéből, és reggelre ráugrott a szukára.
Össze is ragadtak.
Valahogy ki lehet deríteni melyiktől lesznek most kiskutyák?
Valamilyen vizsgálattal? de gondolom ez már csak akkor derülne ki, ha megszületnek a kölykök.
Mindkét kutya bejelentett törzskönyves, tenyésztésre alkalmas, de természetesen ha meglesznek a kiskutyák mindegyiknek elvégzek egy vizsgálatot, hogy melyik kantól lett.
Köszi a választ!
Voltam azóta ultrahangon a kutyussal, és vagy 5-6 kölyök már tuti ha csak nem lesz több is. :))
A kan egyik egy teljesen zárt kennelben volt, de valahogy kijutott. Rejtély hogyan.
A szuka kutyus is kennelben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!