Mi a véleményetek a Gyugy City és a Mesztegnyei angol cocker spániel kennelekről?
Végülis megnéztem mindkettőt. A weboldalak szimpatikusak,vedd fel velük a kapcsolatot,meglátod mennyire lelkiismeretesek ilyesmi.
Az is kérdés,hogy milyen célre vennél kutyát.Hobbi kutyának,simogatni otthonra olyan mind1,hogy honnan veszel,viszont kiállítási kutyának,esetleg tovább tenyészteni egyik helyről sem vennék...
Nem csatlakozom az előttem írókhoz, eleve nem vagyok híve annak, hogy véleményt alkossunk másokról a saját tapasztalatunk hiányában.Nekem két Mesztegnyei kutyám van, mind a kettő vidám egészséges okos szuka.Csak az elégedett Gazdik sorát kell végignézni, akik hálájuk jeléjül küldik a sok sok képet kedvenceikről, megköszönve a Mesztegnyei kennel tenyésztőinek a munkáját.
Igaz, mi kiállításra nem járunk, nem is az volt a célunk, mi egészséges jól szocializált kiskutyát szerettünk volna , de ők is megállnák a helyüket a kiállításokon.
És ez sikerült, a Mesztegnyei kutyák a szűrésekben előljárnak, mi is szűrettük őket jó eredménnyel.
Pechane Eszter két Mesztegnyei kutyája terápiás kutya, egy ország ismeri és szereti őket.Kérdezem én, ha nem megfelelő helyről származna Bodza és Jaffa, ilyen hihetetlen eredményt elértek volna?
Olyan embereket kérdezzetek, akik ismerik őket, mert azok véleménye a döntő.
Felháborítónak tartom , hogy más "tenyésztő" (?) úgy alkot véleményt, hogy nem ismer valakit.
Nagy Lászlóné
Holdvári kennel
Hát szerintem annak a kennelnek a kutyái nem hasonlitanak igazából spánielre....
Az meg más dolog,hogy milyen célból veszi a kutyát.Hobbi kutyának hozhatna akár menhelyről is sokkal jobban meghálálná,viszont kiállításra alkalmatlanok azok a kutyák.
Hosszas keresés után találtam idén kiskutyát - méghozzá a Mesztegnyei kennelben, akiket csak ajánlani tudok. Engem messzemenően meggyőztek a hozzáértésükkel és a kutyáikkal.
A már 7 hónapos kutyusunk gyönyörű és okos,nagyon büszkék vagyunk rá.
O.G.
Örömmel látom, hogy végre olyanok is írnak választ a kérdésre, akik a Mesztegnyei kennelben vették a kutyusaikat, és mind mind elismerő véleményt alkotva.
Az a vélemény a valós, ami tapasztalatból ered, ismételten leírom, csak végig kell nézni a képeket, amiket a boldog Gazdik küldenek a Mesztegnyei kennel tenyésztőinek.
Gondos korrekt felelősségteljes tenyésztők, ha én újra kiskutyát szeretnék vennék csak hozzájuk fordulnék.
Őket mindenkinek bátran ajánlom.
Nagy Lászlóné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!