Nektek mennyi időbe telt mire "kihevertétek" a kedvencetek halálát?
Sajnálom a kutyádat:/ részvétem.
Nekem meghalt a macskám 3hetes volt az anyja nem szoptatta :/ nekem 2hétbe telt mire 'kitudtam heverni :/ de időnként most is könybe lábad a szemem :/
Hétéves koromban elpusztult a kétéves cicám, bélcsavarodás miatt. Kb öt év volt, mire sírás nélkül tudtam gondolni rá.
Nyár elején pusztult el a patkányom, nagyon szerettem őt, és még fiatal volt, másfél éves. Egy daganat nőtt az oldalán, és a kezemben pusztult el. Kapott gyógyszeres kezelést, feloldódott a daganat egy része, aztán kifakadt, végül elvérzett szegény. Ő rá még nem tudok könnytelenül visszaemlékezni.
Szerintem aki könnyedén kiheveri az állata elvesztését, annak igazán nem való ez az egész...
Mikor farmon éltem, jó 10 éve találtam egy Kuvaszt, Bojszi lett a neve, ő volt az első kutyám. Hűséges, jó kutya volt, hozzám ragaszkodott rengeteget csavarogtunk az erdőben, a patakparton, mindenfelé. Egyszer disznóvágás volt, én nem voltam ott a szüleim pedig nem tudták hogy nem ehet disznóhúst. Valószínűleg elég sokat fogaszthatott belőle, ugyanis reggelre felfúvódva, halva találtuk. Nagyon haragudtam a szüleimre, olyan volt mintha "elárultak" volna. Akárhogyan is, az ő hibájuk volt hogy meghalt. Akkor nagyon megrázó volt és hiányzott, de hozzászoktam már ehhez, ami azt illeti. :D
Gyerekkoromban apám, és a nagyszüleim is "eltávoztak" szóval nem volt újdonság ez az érzés. "szerencsére" suli is lekötött, és volt tennivalóm bőven, így szerintem normális időn belül elfogadtam a dolgot.
Mostani kutyám 7 hónapos, és azt kívánom, legalább 40 évig éljen. :D Pont olyan kiskutya amilyet szerettem volna, sokszor olyan mintha nem is kiskutya lenne, hanem valami mélyről jövő életbölcsességet, és nyugalmat látok a szemeiben.
Mindenesetre köszi a sztorit,ha bármi komolyabb baja lenne a jövőben, biztos hogy több állatorvossal fogok konzultálni az ügyben, hogy ne fordulhasson elő ilyen banális hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!