Milyen nyakörve van a kutyádnak?
Nekünk rendelt textil nyakörvünk van, csatos. Jövő héten érkezik a 2. szettünk, az is textil lesz, de félig fojtó. Az 1. nyakörvünk is nagyon jó állapotban van, de én szeretem, ha a nyakörv "öltöztet", és 2 év után rám fér a változatosság. Egy jól kialakított textil nyakörv, megfelelő béléssel nem tépi a kutya szőrét, ami nekünk nagyon fontos, mivel az egyik kutyámnak eléggé jön a szőre. A másikra meg nem lehet fém nyakörvet tenni, mert fém-allergiás. Bőr nyakörvünk soha nem volt még.
Ha olyan helyre megyünk este sétálni, és elengedjük őket, akkor fényvisszaverős kabátot kap az egyik, a másiknak meg fényvisszaverős a hámja. Volt villogónk is, de valamiért nem használjuk.
Van textil csatos, textil fojtó, textil félfojtó, fém fojtó és fém félfojtó is :)
De 99%ban sima nagy szemű egysoros fojtót használok, mert bármelyik szemébe akaszthatom a pórázt, valamint elég bő, hogy ha meg kell fogni a kutyát, akkor ezzel nem akasztom fel, mint a textillel.
Este emellett egy hám van rajta, amin világító bringalámpa jelzi, merre jár az eb :)
Nekunk egy van, ami jo massziv, belul puha , szep is es eros, Ezydog-os. Szobaban nincs rajta, benti kutya. Most karacsonyra megelolegeztem neki egy hamot, julius-k9, ez is jol is nez ki, es praktikus is, mellesleg nagyon cuki benne.
Olyan erosek, es allithatok, szerintem meg a kovetkezo kutyamra is jok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!