Nyakörve vagy hámja van a kutyádnak?
Figyelt kérdés
Milyen anyagú, színű?2010. ápr. 5. 21:33
1/23 anonim válasza:
Bőr nyakörv, barna és kék műanyag hám. Inkább a nyakörvet használjuk, praktikusabb.
3/23 anonim válasza:
Nyakörv! A hámtól olyan lenne a lába, mint egy dohányzóasztal, sőt ezzel húznak a kutyák séta közben.
5/23 anonim válasza:
Nyakörve: fekete bőr, tappancsos műanyag, szegecses bőr meg lánc (mert különben kikopik a szőrük. Hámja is van, bőr, világos barna. Csak én megnevelem a kutyáim és arra használom amire kell nem sétáltatásra. Húzni, pl szánkót.
6/23 anonim válasza:
kölyökként hámja volt, mostmár nyakörvje... snoopys textil
7/23 anonim válasza:
21:37es vagyok.
lemaradt, hogy a 4 hónaposnak fekete szövet nyakörv, a 10 hónaposnak 3 soros fém nyakörve van.
8/23 A kérdező kommentje:
Az én kutyámnak van egy zöld bőr nyakörve, meg egy narancssárga k9es hámja.
2010. ápr. 5. 21:39
9/23 anonim válasza:
Stefimnek bőr nyakörv,bőr póráz.
Uszkáromnak hám.Fekete szem fekete szőr hozzá narancssárga hám kék póráz
10/23 anonim válasza:
Fekete bőr nyakörv kutyamintával, piros-kék hám, kutyamintával, :), szövet. A nyakörvet inkább használjuk, a hám nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!