Nyakörve vagy hámja van a kutyádnak?
Figyelt kérdés
Milyen anyagú, színű?2010. ápr. 5. 21:33
11/23 anonim válasza:
Fekete K9-es hám, még egész fiatalon megtanítottam hogy ne húzzon (még akkor nyakörvvel), így hámmal sincs gond, nem húz, szépen megy.
12/23 anonim válasza:
De nem értem hogyha megtanulta, akkor meg minek neki hám? Mi a jobb abban? Ennyi kutyának nem lehet érzékeny nyaka ahánynak írják hogy van hámja, azon kívül a nyakörv nem különbözik sokat...
13/23 anonim válasza:
Az én kutyámnak van egy tappancs mintás bézs hámja , meg van 4 nyakörve ( piros csillogó, rózsaszín szívecskés, piros szövet meg egy 2 soros lánc nyakörv), meg 4 póráza (kék tappancsmintás, rózsaszín tappancsmintás, lánc póráz és egy kék flexi póráz).
14/23 anonim válasza:
nyakörve van,de szeretnék neki hámot is.
15/23 anonim válasza:
Háromsoros, acél anyagú lánc-nyakörv.
16/23 anonim válasza:
Hám, és nekünk úgy kevésbé fulladozik! :)
18/23 anonim válasza:
Nyakörv: aranyszínű felvezető lánc. Hám: fehér színű bőr. Hétköznapokra inkább hám.
19/23 anonim válasza:
van hámja is és nyakörve is. a hámot jobban szeretem, mert bár nem húz, de ha elvan engedve vmi nagyobb kutya és neki menne, akkor rögtön feltudom kapni.
20/23 Akiteki válasza:
Ennyi divatmajmot egy helyen!
Rózsaszín szívecskés hám, hogy sikítozva fel tudjam kapni, ha valaki a közelébe jön. Szerencsétlen állatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!