Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha tudnád, hogy a kutyádnak...

Ha tudnád, hogy a kutyádnak nincs sok hátra, mit változtatnál a jelenlegi életeteken?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Kevesebb programot csinálnék magamnak, inkább áthívnám magamhoz a barátokat. Nem együtt mennénk a férjemmel vásárolni, hanem külön-külön, nehogy akkor "hagyjon itt" minket, amikor egyedül van...A nyaralást természetesen kihagynám, és amíg van kedve/ereje játszani és/vagy sétálni, addig sokkal többet vinném őt. Nem is tudom... olyan szomorú ebbe belegondolni, szerencsére az én kis ebecském még csak négyéves.
2013. jún. 10. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Én pont ebben az esetben nem változtatnék semmit. Közel két éves kutyám van, most ősszel szeretnék vele kiköltözni külföldre, de ha súlyos beteg lenne, akkor az utolsó hónapokban nem háborgatnám 1000 km-es utazásokkal, új hellyel, hanem otthon a megszokott, szeretett környezetben viselném gondját.
2013. jún. 10. 20:44
 3/8 zsuzsabazsa ***** válasza:
Jobban elkényeztetném.
2013. jún. 10. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyokat játszanánk, aludnánk, és kajálnánk :) De tényleg.
2013. jún. 10. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmin. Így is úgy alakítom az életem, hogy szinte mindig velem lehessen, mindenhova velem jöhessen. Minden biztosítva van neki amire szüksége van egy kutyának a boldogsághoz.
2013. jún. 10. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmin, illetve egy dolgon: nekiállnék keresni egy másikat, hogy lehetőleg ne egymás után legyen két kutyám, hanem némi átfedéssel. Jelenleg is így tervezem, hogy akkor lesz második kutyám -anyagi és egyéb dolgokat félretéve- hogy ha a jelenlegi kutyám 4-5 max 6éves lesz.
2013. jún. 10. 21:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, ez bennem is felmerült, eredetileg én is így gondolkodtam, de aztán meg arra is gondolok, hogy rengeteg figyelmet elvonna tőle egy másik kutya, pláne egy kölyök.

Elég sokat ideigleneseztem, tudom, hogy eleinte saját mindenképp háttérbe szorul kicsit.

2013. jún. 11. 07:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindig vele lennék.
2013. jún. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!