Nem tudom szobatisztaságra nevelni a kutyusomat, segítség!?
Már 1éve nálunk van, 4éves, utcán élt sokáig, most benti kutya.
Sok módszert próbáltam .Már próbálkoztam azzal is, hogy kicsi kennelbe zártam és csak akkor jött ki , amikor sétálni mentünk (napi4), estére szintén kennelbe, reggel rögtön vittem ki, akkor elvégezte a dolgát, dicséret. Ez így ment egy jó hétig, aztán már nem zártam be, kint pisilt, de bent is... Van , hogy keres egy eldugottabb helyet , ahol nem találom meg és oda ürít egy helyre... Klikkerrel se ment( de igazából semmire nem tudom emgtanítani, ahogy rájön, hogy klikkerezünk, annyira bezsong, hogy akármeddig próbálkozom , csak ugrál vinnyog, izgul , kaffog és nem figyel rám, csak a kajás zsebemre..). Pedig két másik kutyámat sikerült megtanítani mindenre! Nektek van iylen tapasztalatotok? Lehetséges, hogy butácska és nem fogja fel? Vagy csak még több türelem kellene?
Azzal kezdtem! Egy darabig működött a dolog, aztán mintha.. nem is tudom.. elfeljtette volna ugyanúgy megint bepiszkított. :(
de azért köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!