Nem lehet még valamit tenni?
Azért megadhatnátok neki az esélyt,hogy normális orvos is lássa és ne telefonon keresztül mondja meg a frankót.
Milyen orvos az,aki azt mondja,vemhes kutyát nem lehet ivartalanítani?Hát pedig lehet.
2013. dec. 11. 15:12
hja, akkor nem a pénzért szaporítottatok, hanem unalomból? Vagy? mégis mi visz rá embereket arra, hogy kockáztassák a kutyájuk életét?
2013. dec. 11. 15:12
másik orvost nem kérdeztek meg?
hány éves?
a kölykök mind elpusztultak már benne?
2013. dec. 11. 15:14
24/50 A kérdező kommentje:
Megkérdeztük,de mondom,hogy már itt van felfújódva.Azt mondták mind a ketten,hogy a bélrendszere nem állt helyre.
3 éves.
4élt,2 nem
GRATULÁLOK!!! Kertben tartott tacskó, wannabe szaporítás, aztán befedezi a 2X akkora kutya és még annak a gazdája a hülye. :D KINEK A FELELŐSSÉGE A TI KUTYÁTOK? Csak és kizárólag a tiétek. Most, miattatok szenved egy állat, és minden bizonnyal meg is fog halni. MIATTATOK. Milyen gazda vagy te? Szembeköpném magamat ha ilyen történne a kutyámmal, még belegondolni is rossz, kiszakad a bele meg szétreped a méhe... Van fogalmad róla mennyi fájdalmat és szenvedést okoztál annak a szerencsétlen állatnak? További gondolataimat le se írom, mert nyomdafestéket nem tűr.
Ja, és gondolom most véletlen sem fogjátok ivartalanítani a kant, merthát minek, lesz majd hozzá másik szuka, 20 ezerér' expresszről.
2013. dec. 11. 15:43
Ha annyira számítana neked a kutyus élete, akkor addig hívogatnád a környező orvosokat, míg valaki azt nem mondja, hogy akár 1% esélyt is lát az életének a megmentésére. Te már a felelőtlenségeddel halálra ítélted szegényt, miattad kellett ennyit szenvednie. De nyilván egyszerűbb most cselekedni, mint előre gondolkodni, vagy ne adj isten még pénzt is kiadni a kutyus életének megmentésére és ivartalanítani időben. A dolog meg lesz oldva azzal, hogy elaltatod, aztán szerzel egy másikat, akit lehet szaporítgatni… Szánalmas, komolyan mondom, egyedül szerencsétlen kutyát sajnálom, aki nem tehet semmiről, csak szenvedő alanya az emberi felelőtlenségnek, egy újabb állatkínzásnak. Mert mondjuk ki, amit művelsz az állatkínzás!
2013. dec. 11. 15:49
27/50 A kérdező kommentje:
Hívogattam már annyi orvost,de nem tudnak rajta segíteni.Ott könnyű magyarázni a gép előtt,de szerintem ti se gondoltatok volna bele,hogy pont szét fog szakadni a méhe meg a bele.Ki tudta szerinted?Annyi pénzt szántunk rá a kutyára csakhogy meggyógyúlhasson.Ha itt lennétek fognátok a helyzetet,nem a gép előtt kell magyarázni hogy ilyen állatkínzók meg olyan állatkínzók.
a kölyköket feltudjátok nevelni?
2013. dec. 11. 16:06
29/50 A kérdező kommentje:
Fel..De majd szerintem elajándékozzuk őket.Az kant is eladjuk és ezzel befejeztük.Igazatok van.Nem figyeltünk oda,de ez nekem akkor is nagyon rossz.
KIT ÉRDEKEL HOGY NEKED MENNYIRE ROSSZ? Jaj, mindjárt sírok a kis lelked miatt, nem téged rakott meg egy 5X akkora ember, nem a te méhed repedt szét 5 helyen, nem a te beled szakadt ki... Nehogy már téged kelljen sajnálni! Mert én nem tudlak már bocs. Csodás lenne ha a kan is elkerülne tőletek, mert ilyen helyre nemhogy kutya, de hörcsög se való. :S
2013. dec. 11. 16:19
Kapcsolódó kérdések: