Nem lehet még valamit tenni?
nagyon sajnálom a kutyusodat.
valószínű az állatorvos jobban ért ehhez, mint az itt fórumozók többsége.
ne hagyjátok szenvedni a kutyust, altassátok el.
ha lesz következő kutyátok, azt érdemes lenne ivartalanítani, nehogy ez még egyszer előfordulhasson.
sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de jobban kellett volna a kistestű szuka kutyátokra vigyázni.
nem is tudom egyébként hogy fért el benne annyi és akkora kölyök.
nem lehetett volna előbb cselekedni?
Bár ez a kutyán már sajnos nem segít, de...
"Nem tudom, hogy fordulhatott elő,mivel van egy hím tacskónk is,nem is szökdöstek.Nem értem"
Két ellenkező nemű, ivaros állatot tartottatok együtt. Ha vemhességre nem, mégis mire számítottatok?
"AZ ivartalanítás az meg nem ment volna, mert amikor nem tudtuk hogy terhes akkor nem is gondoltunk az ivartalanításra,vemhesség közben ugye nem nagyon lehet"
Azért ez elég távol áll a "nem ment volna" fogalmától, annál közelebb a felelőtlenséghez, nemtörődömséghez és a mély emberi butasághoz. Vemhesen is lehetett volna ivartalanítani.
Ez már szintén nem segít a kutyán, de remélem, tudjátok, hogy ő most MIATTATOK szenved, és MIATTATOK hal meg... és akkor ezzel a lendülettel abba is lehetne hagyni a kutyázást, ilyen gazdából ugyanis nem, hogy elég, de még sok is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!