Üdv mindenkinek! Történt, hogy feljelentettem a szomszédomat a jegyzőnél a kutyája éjszakai folyamatos ugatása miatt. Mit lehet tenni a továbbiakban?
Figyelt kérdés
Természetesen előtte többször beszéltünk a szomszéddal emiatt, de nem tett az ügy érdekében semmit. A jegyző kiküldte az embereit és megállapították, hogy a kutya jól van tartva, nyugodt és nem ugat. Csak hogy mindez nappal történt. Az én problémámat, az éjszakai ugatást, viszont senki nem vizsgálta meg. Így az ügyet lezárták. Ilyen esetben mit tehetek a továbbiakban? Hova fordulhatok segítségért?2013. dec. 11. 08:11
21/22 anonim válasza:
egyetértek a 19-essel ...
sztem inkább próbálj meg aludni, ne a kutyákat figyeld éjszaka!
22/22 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Írtad, hogy kit érdekel, hogy hogy érzi magát a kutya, tán még a vérnyomását is megmérd?
Na, hát a válasz az egész problémára, ebben rejlik.
Valószínűleg a szomszédod tényleg rosszul tartja a kutyát, és hogy miért nem tesz semmit az ugatás ellen, itt is van a válasz, amit ő mond otthon: "Kit érdekel, hogy a szomszédot zavarja a kutyaugatás?"
Vagyis, ne haragudj meg, de a szemlélet, mindkét oldalon ugyanaz, és ez nem jó, nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!