Üdv mindenkinek! Történt, hogy feljelentettem a szomszédomat a jegyzőnél a kutyája éjszakai folyamatos ugatása miatt. Mit lehet tenni a továbbiakban?
Ha ilyen eset van, este, amikor ugat a kutya, hívd ki a rendőröket, és tegyél feljelentést csendháborítás miatt.
Amúgy, sajnos mostanában az én németjucim is rászokott arra, hogy éjszaka elkezd ugatni, de én ha hallom, akkor kimegyek hozzá, megnézem, hogy mit ugathat, és sokszor hallom, hogy pár utcával lejjebb ugatnak, és ő azoknak ugat vissza...
De én legalább rögtön cselekszek, és nem megyek a szomszédok agyára. Miután kimegyek a kutyához, beszélek hozzá pár szót, beküldöm a helyére, és onnantól csend van, és ezt se minden este...
Sajnálom, hogy ilyen jó fej szomszédokkal lettél megáldva.
Mondjuk tényleg, ha nem volt kutyád, nem laktál eddig kutyás környéken akkor megértem, hogy zavar, de a videón nem igazán komoly az ugatás, főként ha nem folyamatosan nyomja.
Ha akkor ugat, ha elhalad valaki a kapu előtt, azzal nehéz mit csinálni, természetes, hogy védi a területet, jelez, hát erre tartják a kutyát.
Kellett pár hét míg megszoktam a saját kutyám ugatását, utána fel se ébredek rá, csak ha máshogy ugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!