Az lenne a kérdésem, hogy van a yorki kis kutya és van egy hasonló és méretben is csak egy kicsivel nagyobb kutya valami ilyesmi a videóban a kicsi mellet: http://www.youtube.com/watch?v=XtuRWsvr9RQ Ha valaki tudja a
ha a videóból kérdezed, akkor szerintem mind a kettő yorki kinézetű, csak az egyik még kölyök.
De nem néztem végig, csak két percig, ha azután tűnik fel egy másik kutya, akkor nem tudom.
De, így szerintem mind a kettő ugyan az, csak az egyik kölyök, a másik felnőtt
2013. dec. 7. 17:35
2/7 anonim válasza:
csak végig néztem... hogy lehet így kutyát tanítani....nem csodálkozok, hogy szerencsétlen semmit sem ért az egészből...rádicsér szóban, amikor nem kéne, nem adja oda a kaját, amikor kéne, össze vissza magyaráz, egy vezényszót hetvenszer kimond. Istenem.... ha é így tanítottam volna az enyém ő se értett volna semmit...
Na mindegy, ez off volt, de nem bírtam nem kiírni magamból.
Amúgy 1-es voltam
2013. dec. 7. 17:40
3/7 anonim válasza:
Ausztrál terrier esetleg,de a videóban nem az van,tudtommal Magyarországon nincs is ilyen.Yorkshire terrier viszont annál több van és bizony,a tenyésztőtől való,standardnak megfelelő yorkie-k és a szaporított,extramini"meg mini"yorkie-k között ég és föld lehet a különbség.Nézz meg egy tenyésztő honlapját,a kennel kutyáit és nézz meg pár eladó yorkie-t az expresszen vagy valami hasonló szapis oldalon,látni fogod,az eszetlen szaporítgatás miatt mennyi féle-fajta yorkie keverék alakult ki.
2013. dec. 7. 17:48
4/7 anonim válasza:
Itt a különbség:(Persze,a szőrét olyanra csináltatod,amilyet nem sajnálsz...De azért szerintem látszik)
Egyetértek az előttem szólóval, csak a hirdetés kapcsán szólnék, hogy úristen!!! Hát miféle kutyák azok?! Jó, minden kutya aranyos, de azokban már tényleg minden van, csak a leírt fajta nem! Hogy meri felrakni, nem szégyelli magát...
2013. dec. 7. 18:07
6/7 anonim válasza:
ilyen egy kóklert mint ez a "szakember" a videóban...
2013. dec. 7. 21:15
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, úgy érzem, hogy minden válasz hasznos volt, noha nem is a kérdéshez kapcsolódott. Legalább is nekem hasznos volt. Még egyszer köszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!