Milyen szőrű/fajtájú tibeti masztiff ez?
:D elsőre nekem sem ez a kép jött be, hanem sok másik
Amúgy én nem értem a kérdést. Fekete-cser színű tibeti masztiff.
Biztos, hogy hosszú szőrű? Nem csupán félhosszú? Mert lehet a lábakon és a farkán egész hosszú, tény, de a teste többi részén inkább rövid.
Ez egy hosszú szőrű: [link] Itt a testén is igen hosszú. Jó, alaposan ki van főnözve, de most nem ez a fontos, hanem a testet borító hosszú szőrzet - mely nem csak a lábakon és a farkán hosszú.
Ezért nem tudom eldönteni, melyik is valójában... Valaki HELP!
Nem, az csak az Európában elterjedt "tibeti"... Pont, hogy amit te mondasz, az éppen sehogy nem néz ki. Száz másik kutya "arcát" rá lehetne húzni, semmi egyénisége. De nem ez a kérdés, hanem az, hogy ez milyen szőrzetű, ami a képen van.
(Vagy ha nektek sok kis kép jön be a linken, akkor alulról az utolsó, amiről beszélek).
Dehogyis nincs. :)) És ha valaki, hát te nem adtál meg az égvilágon semmit. Max. fikáztál. :)
Rövid, félhosszú és hosszúszőrű a három változat. De a kérdés nem neked szólt, hanem azokhoz, akik biztosan tudják a választ a kérdésemre.
Szóval valaki, aki jártas e csodaszép teremtmények világában, írja már le, hogy a képen milyen tibeti masztiff van! Megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!