Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rettegek a szomszéd kutyáktól!...

Rettegek a szomszéd kutyáktól! Szét akarnak marcangolni! Én már inkább megölöm őket, mint hogy félnem kelljen tőlük! Van más módszer, is?

Figyelt kérdés

A mellettem lévő szomszédnál van 2 kutya láncon vannak, de sajnos nem mindig!

Elengedik őket valamiért, gondolom a "kutyának is kell a mozgás" címszóval! És fenevadok! Mennék ki az utcára, és már ugatnak rám mert látnak. Kinyitom a kaput, kilépek, rohannak vissza a házuk elé, és várnak az utcán ugatva!

Persze fostam kimenni! 2 nagytestű kutyát egyedül nem tudok lenyomni!

A szomszéddal nem tudok beszélni, sose látom, csengő nincs, postaláda sincs!

ÉS félek ezektől a dögöktől. Szóval ezek rákészültek a támadásra! Pont arrafelé kell elmennem a bolt, busz, meg ilyenek felé! Másik irányba ha megyek +15 perc séta, mert az utca hosszú, és középen lakok, mondjuk inkább a negyedénél, és az nagyon nagy kerülő!

Szóval nem akarok rettegni ezektől a dögöktől! Hogy itt terrorizáljanak!

És ez már sokadik eset! Ott tartok, hogy egyszer jöttem haza, és megint kint volt a két dög, és akkor nem mertem haza jönni! ezek kiszúrtak messziről, és már ugattak, és keringtek itt a házuk előtt! És elmentem inkább még a helyi kocsmába beültem, és vártam vagy 3/4ed órát, mire tiszta lett a terep!

Szóval ezektől félek! És most már szerintem viszek magammal valami vágóeszközt, aztán ha nekem jönnek, én nem hagyom magam!

Nem is értek a kutyákhoz, de az, hogy ugatnak, morognak, és itt támadó jelleggel bevárnak az utcán, még csak a kertbe sem mennek be, szóval az utcát őrzik az nekem 99% hogy bántani akarnak! És ketten több bátorságuk is van!

Mennyi az esélye, hogy ha elindulok arra felé a bolt felé, hogy nekem jöjjenek? Nem tudok az út túl odlalán menni, mert azt is védenék! Itt az egész út szakaszon járőröznek!

2013. dec. 6. 22:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

ha a gazdánál nem érsz el semmit,előtte mindenképp szólj a polgármesternek vagy a jegyzőnek!

a régi háznál én is jártam már így,felhívtam a sintért.és azt mondta,hogy csak ha önkormányzat hívja,akkor megy ki(ez egy falu,a szomszédos városban van a sintér)

nem tudom hogy máshol mi a szokás,nekem ezt mondták :(

de az tényleg jó megoldás lehet,hogyha nem tudsz haza menni mert kinn vannak és támadnak,akkor kihívod a rendőröket.

de mindenképp kamerázz,mert akkor már lehet hogy a tanúk is eltűnnek.mert ha hivatalossá válik az ügy,sokan nem mernek belekeveredni...

2013. dec. 7. 00:39
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
A sintéres megoldás miért nem tetszik neked kérdező? Miért akarod mindenképp magad megoldani?
2013. dec. 7. 07:34
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha a kutyák a területvédés mellett még félni is elkezdenek tőled, az egyenes út lehet a kutyatámadás felé. Mint ahogy embereknél, a kutyáknál is van olyan, hogy a "legjobb védekezés a támadás", a kutyák habitusától függően - amit nem tudni előre. Én sem értem, miért te akarod ezt egyedül, erőszakkal megoldani, miért nem viteted el őket, hívsz rendőrt...
2013. dec. 7. 09:36
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Rendőrséget kihívni.
2013. dec. 7. 10:43
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Semmiképpen ne akarj nekiesni két nagytestű kutyának, mert esélyed nincs. Ha a szomszéddal nem tudsz beszélni, irány a jegyző, és megteszik a kellő lépéseket. Ne hagyd magad lekoptatni, neki ez a feladata! Viszont a kamerázás jó ötlet.
2013. dec. 7. 11:26
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
Gázspré meg hasonló felesleges, nem a kutyák hibája hogy ott vannak, és ijesztgetnek téged. Gazdájukat kellene jól elverni. Hívd a sintért, aztán elviszik őket és kész.
2013. dec. 7. 12:03
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Nos megértem a helyzetedet, én is jártam így sőt mai napig néha így járok. Annyi a jó hogy én nem félek a kutyáktól, legyen az akármilyen, maximum csak tartok attól amelyik gyanús. Itt is van egy szomszéd, már tanyának minősül, mert a város szélén lakom. Ott a tanyán van mindenféle állat, és így van egy rakat kutya is ott, kicsi nagy mindenféle. Nos azt már észrevettem hogy ezek a kutyák gyakran ha tiszta a terep egészen lejönnek a házamig, plusz be az utcákra és ott bandáznak, kukákban élelmet keresnek, és miegyéb. A vége az volt ennek a hercehurcának hogy már majdnem leszedtek engem is és több más lovaskocsis embert a szekeréről. Azt ne is felejtsem el hogy hiába vannak megszokva a haszonállattal mégis hevesen támadnák a lovat vagy akármit is. Én szóltam egyszer amikor itt járkált a gyepmester hogy mi van, aztán elment a gazdához beszélgetni kicsit. Nem tudom aztán mire jutottak, mert a kutyák közül csak 2 nagy tűnt el, a többi kisebb még megvan, azok csak ugatni szoktak, de inkább félnek. Szóval bízd a hatóságra és a hozzáértő személyre a dolgot ne kockáztasd a testi épségedet
2013. dec. 14. 07:57
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Adtunk egy rakás megoldást, egyik sem felel meg?
2014. jan. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!