Rettegek a szomszéd kutyáktól! Szét akarnak marcangolni! Én már inkább megölöm őket, mint hogy félnem kelljen tőlük! Van más módszer, is?
A mellettem lévő szomszédnál van 2 kutya láncon vannak, de sajnos nem mindig!
Elengedik őket valamiért, gondolom a "kutyának is kell a mozgás" címszóval! És fenevadok! Mennék ki az utcára, és már ugatnak rám mert látnak. Kinyitom a kaput, kilépek, rohannak vissza a házuk elé, és várnak az utcán ugatva!
Persze fostam kimenni! 2 nagytestű kutyát egyedül nem tudok lenyomni!
A szomszéddal nem tudok beszélni, sose látom, csengő nincs, postaláda sincs!
ÉS félek ezektől a dögöktől. Szóval ezek rákészültek a támadásra! Pont arrafelé kell elmennem a bolt, busz, meg ilyenek felé! Másik irányba ha megyek +15 perc séta, mert az utca hosszú, és középen lakok, mondjuk inkább a negyedénél, és az nagyon nagy kerülő!
Szóval nem akarok rettegni ezektől a dögöktől! Hogy itt terrorizáljanak!
És ez már sokadik eset! Ott tartok, hogy egyszer jöttem haza, és megint kint volt a két dög, és akkor nem mertem haza jönni! ezek kiszúrtak messziről, és már ugattak, és keringtek itt a házuk előtt! És elmentem inkább még a helyi kocsmába beültem, és vártam vagy 3/4ed órát, mire tiszta lett a terep!
Szóval ezektől félek! És most már szerintem viszek magammal valami vágóeszközt, aztán ha nekem jönnek, én nem hagyom magam!
Nem is értek a kutyákhoz, de az, hogy ugatnak, morognak, és itt támadó jelleggel bevárnak az utcán, még csak a kertbe sem mennek be, szóval az utcát őrzik az nekem 99% hogy bántani akarnak! És ketten több bátorságuk is van!
Mennyi az esélye, hogy ha elindulok arra felé a bolt felé, hogy nekem jöjjenek? Nem tudok az út túl odlalán menni, mert azt is védenék! Itt az egész út szakaszon járőröznek!
ha a gazdánál nem érsz el semmit,előtte mindenképp szólj a polgármesternek vagy a jegyzőnek!
a régi háznál én is jártam már így,felhívtam a sintért.és azt mondta,hogy csak ha önkormányzat hívja,akkor megy ki(ez egy falu,a szomszédos városban van a sintér)
nem tudom hogy máshol mi a szokás,nekem ezt mondták :(
de az tényleg jó megoldás lehet,hogyha nem tudsz haza menni mert kinn vannak és támadnak,akkor kihívod a rendőröket.
de mindenképp kamerázz,mert akkor már lehet hogy a tanúk is eltűnnek.mert ha hivatalossá válik az ügy,sokan nem mernek belekeveredni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!