Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik kutyát...

Szerintetek melyik kutyát válasszam, tapasztalatok stb. Argentin dog szuka, Angol bulldog szuka, Staffordshire terrier kan, Amerikai bulldog szuka?

Figyelt kérdés
Staffordshire terrier szuka mellé szeretnék egy másik kutyát, szerintetek melyik legyen ?
2013. dec. 5. 15:55
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Ő ajánlotta, hogy vágjak bele a tenyésztésbe,mindenbe segítene,de nem akarok.. Ő ajánlotta, hogy fontoljam meg egy kant mellé, de én elsősorban más fajtát akarok mellé. Ha már kant vennék akkor természetesen olyat vennék mellé amit ő ajánl..
2013. dec. 5. 22:13
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert ajánlotta, neked még nem kell belemenned. Mindenki foglalkozzon a maga dolgával. Nem tudom hogy te alapvetően arra a célra vetted a szukádat hogy elindulj a tenyésztői pályán vagy csak házikedvencnek? Mert ha csak társ és nem célod a nemesítés, akkor szerintem ne vágj bele, hidd el a kiskutyák felnevelése idő- és pénzigényes, hát még akkor gazdit találni nekik... mert mint írtam nincs nagyon erre igény. Olyan kutyát válassz másodiknak, amilyet te szeretnél és amivel elbírsz.
2013. dec. 5. 22:20
 23/52 A kérdező kommentje:

Természetesen nem a kutyák hibája, hanem az embereké, ebben egyet értünk.Mi legyen velük? Sajnos nem tudom,de így sem megoldás mert a menhelyeken is valamilyen szinten szevednek... Nekem is van befogadott. Mindenki maga jön rá mint írtam fiatalon én is belefutottam szaporítótól vásárolt kutyába,de én tanultam belőle.. Sajnos sokan nem. Nekem az a véleményem , tapasztalatom, hogy akinek nincs pénze "drága"kutyára az megy a menhelyekre kutyákért amivel nincs is gond,de aki megteheti legyen már annyi esze, hogy minőségi kutyát vesz...

Olyan kutyát fogok mint láthattad a kérdésem amilyet én akarok azért kértem véleményt.

2013. dec. 5. 22:22
 24/52 A kérdező kommentje:
Házi kedvencnek vettem amúgy, de a kiállítási eredmények, tenyészszemlék miatt mondta a tenyésztő ismerősöm ,hogy gondoljam meg. Én erre azt mondtam neki be fedeztetni be fogom valamikor és ő mondta akkor segít mindenbe.. Természetesen minden az én döntésem.
2013. dec. 5. 22:26
 25/52 anonim ***** válasza:
78%

"Nekem az a véleményem , tapasztalatom, hogy akinek nincs pénze "drága"kutyára az megy a menhelyekre kutyákért amivel nincs is gond,de aki megteheti legyen már annyi esze, hogy minőségi kutyát vesz... "

Ezt nem igazán értem. Miért baj szerinted az, hogy ha valaki aki vehetne tk-s kutyát is, inkább magához vesz egy keveréket, hisz úgyis csak arra kéne neki a kutya hogy társa legyen, házikedvenc? Nekem is van tk-s kutyám, megtehetném hogy veszek még egyet, de inkább befogadnék egy kis német spitzet mert ez a fajta is nagyon közel áll a szívemhez, így pedig megmentek egyet ebből a fajtából.

2013. dec. 5. 22:28
 26/52 anonim ***** válasza:
56%
Jaa, mert a tenyésztő a szomszédod? Vagy ugyan abban a társasházban laktok? Másképp nem tudom hogy hogyan tudna segíteni, azok kívül hogy elmond ezt-azt (nagy segítség...), hogyha arra kerülne a sor hogy elakad egy kiskutya az anyában vagy virrasztani kell az alom mellett, takarítani utánuk, fizetni a kaját, az állatorvost (chip, oltások stb), meg akkor még persze a szűréseket is meg kéne csináltatni, azokat is kifizeti ő? Mert nem 20 forintokba kerülnek, gondolhatod.
2013. dec. 5. 22:33
 27/52 A kérdező kommentje:

Semmi bajom vele! Ez az én tapasztalatom átlagba. Erre mondok neked egy példát. Amelyik szukát befogadtam volt egy kölyke vele azt a falunkban egy szegény család fogadta be, enni is alig volt pénzük stb. Tenyésztő ismerősömmel egy évig minden hónapba mi álltuk a kutya kajáját, maradék oltásait, annyit kértünk, hogy foglalkozzanak vele és picit gyűjtsenek addig amit a kutyára szánták és sikeres volt a dolog, rendbe jöttek anyagilag kutya rendbe van .. Vissza akarták fizetni a költségeket, természetesen nem fogadtuk el.. Külön jó dolog volt, hogy a pénzt meg nem baszták el, hanem menhelyet segítettek belőle...

Lehet más a véleményünk a keverék meg a menhelyi kutyákról, nem utálom őket csak sajnálom(Tisztelet a kivételnek.).

2013. dec. 5. 22:40
 28/52 A kérdező kommentje:
10 kmre lakik tőlem.. Miért fizetné ő? Nem anyagilag segít hanem tanácsokkal... Figy, ha 3 kutyám lesz és el tudom őket tartani, akkor,ha lesznek kölykök azokat is eltudom...
2013. dec. 5. 22:43
 29/52 A kérdező kommentje:
Itt nem a pénz a lényeg nekem, úgyis annyit vállalok be amennyire van keretem..
2013. dec. 5. 22:45
 30/52 A kérdező kommentje:
Amúgy leszűrhetted volna az eddigi írásokból ,hogy nem panelba lakom..Több állatom van kecske,disznó, ló,szárnyasok.. pl. a ló jóval többe kerül mint a kutya főleg,hogy van belőle három... Ezek után az is ki derült, hogy a telkem sem kicsi... Aktuális ennyi állat tartására..
2013. dec. 5. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!