Szerintetek melyik kutyát válasszam, tapasztalatok stb. Argentin dog szuka, Angol bulldog szuka, Staffordshire terrier kan, Amerikai bulldog szuka?
Természetesen nem a kutyák hibája, hanem az embereké, ebben egyet értünk.Mi legyen velük? Sajnos nem tudom,de így sem megoldás mert a menhelyeken is valamilyen szinten szevednek... Nekem is van befogadott. Mindenki maga jön rá mint írtam fiatalon én is belefutottam szaporítótól vásárolt kutyába,de én tanultam belőle.. Sajnos sokan nem. Nekem az a véleményem , tapasztalatom, hogy akinek nincs pénze "drága"kutyára az megy a menhelyekre kutyákért amivel nincs is gond,de aki megteheti legyen már annyi esze, hogy minőségi kutyát vesz...
Olyan kutyát fogok mint láthattad a kérdésem amilyet én akarok azért kértem véleményt.
"Nekem az a véleményem , tapasztalatom, hogy akinek nincs pénze "drága"kutyára az megy a menhelyekre kutyákért amivel nincs is gond,de aki megteheti legyen már annyi esze, hogy minőségi kutyát vesz... "
Ezt nem igazán értem. Miért baj szerinted az, hogy ha valaki aki vehetne tk-s kutyát is, inkább magához vesz egy keveréket, hisz úgyis csak arra kéne neki a kutya hogy társa legyen, házikedvenc? Nekem is van tk-s kutyám, megtehetném hogy veszek még egyet, de inkább befogadnék egy kis német spitzet mert ez a fajta is nagyon közel áll a szívemhez, így pedig megmentek egyet ebből a fajtából.
Semmi bajom vele! Ez az én tapasztalatom átlagba. Erre mondok neked egy példát. Amelyik szukát befogadtam volt egy kölyke vele azt a falunkban egy szegény család fogadta be, enni is alig volt pénzük stb. Tenyésztő ismerősömmel egy évig minden hónapba mi álltuk a kutya kajáját, maradék oltásait, annyit kértünk, hogy foglalkozzanak vele és picit gyűjtsenek addig amit a kutyára szánták és sikeres volt a dolog, rendbe jöttek anyagilag kutya rendbe van .. Vissza akarták fizetni a költségeket, természetesen nem fogadtuk el.. Külön jó dolog volt, hogy a pénzt meg nem baszták el, hanem menhelyet segítettek belőle...
Lehet más a véleményünk a keverék meg a menhelyi kutyákról, nem utálom őket csak sajnálom(Tisztelet a kivételnek.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!